Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2009.09.12. *Dom omladine, Beograd* S O D O M + Bombarder + Space Eater + The Stone

Featured Replies

Posted
comment_1884243

Pozdrav svima, na zalost obavestavamo vas da nismo uspeli da dogovorimo nov datum odrzavanja koncerta Nemackih Thrash Metal veterana SODOM . Managementu benda je potrebno jos neko vreme da zakazu novi datum, kako je vec proslo dosta vremena , doneta je odluka da krenemo sa povracajem novca. Povracaj novca krece od 02.Novembra , na svim prodajnim mestima gde ste i kupili karte. Hvala na razumevanju.

Edited by Frubi_ZMIJA

• Replies 236
  • Views 37.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• sava savanovic
    sava savanovic

Vratite mi pare!!!!!!   Nakon dogovora sa Frubijem jos uvek sam prinudjen da ovde kukam i da trazim svoj novac nazad. Jos u proslu nedelju (8.11.09.) smo se Frubi i ja dogovorili da mi uplati na rac

• Nisi jedini.   Neki klinac je cekao pola godine da mu Frubi vrati pare od Destruction-a. I pitanje je dal je te pare i docekao Tako da - otpisi to da ces dobiti pare u skorije vreme     Edit:

comment_1884297

Heh, Destruction je za dva meseca ovo za 6 :) tako da ce svi imati dovoljno vremena da se iskombinuju za oba ;)hhahah.

Ja licno ne bi propustio ni jedno ni drugo... :)

comment_1884300
Mozda propustim Destruction, ali ovo nikako! :D

mozda propustim Sodom ali Destruction nikako! :D

(ozbiljan sam :) )

ne znam ako budem bio pri keshu doci cu da ih gledam, posto sam se bas razocarao u njih(na par poslednjih albuma, a i uzivo), ali nadam se da oni koji odu na koncert uzivati :pivopije:

Edited by Uruk Hai

comment_1884320

frubi molim te nemoj dovoditi ovoliko dobrih bendova.choveche pa ja pokushavam skupiti novce za novu gitaru vec godinu dana,kako skupim koji dinar ti izbacish neku dobar koncert,a ja nemogu da nekupim kartu :) :) svaka chast ide se na ovo definitivno!

comment_1884364

ЈЕБО ТЕ БОГ!!!!!

ПАКАО ПАКАО ПАКАО ПАКАО СА СВЕ ИТЕР СПЕЈСОМ, ЈОЈ БОЖЕ....ААААА СОДОДОДОСДОДОСДОСДОСДОСДОДСОМ

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.