Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

30 members have voted

1. 1. My Kantele - akustična ili električna?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 3.5k
  • Views 266.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• STARSHOOTER_SUPREME
    STARSHOOTER_SUPREME

Pasi naravno jer tehnicki savrsheni pevaci su picke,pevac treba da bude narkoman ,alkoholicar ili lud dabi mogo da udje u stanje svesti za svaku pesmu !!!Joutsen sve to lepo molski odpeva al nekako ni

• Finski bendovi vredni pomena : Sentenced, Demigod, Impaled Nazarene, Demilish ...ajde i Amorphis.   Tako da...   Amerika > Engleska > Švedska >>>>>>>>>>>>

• Kladim se kada poslusam album, bice isto ko i sa Skyforgerom. Okej catchy album koji nema sta puno da ponudi, a vi ga hajpujete do ne izmoglosti. No ono sto mi se dopada, volim kada su ljudi srecni ka

comment_2859579

Umjesto što hajpuješ serijsku proizvodnju, bolje iskoristi svoj autoritet i preporuči ljudima nešto iskreno, npr. posljednjeg Kenn Nardija, eno otvorio sam mu temu! :bigblue:

Ne razumem o kakvoj serijskoj proizvodnji pricas.

A Nardija jos nisam poslusao, nikako da se nakanim.

comment_2859595

Nije ni to bitno. Sto se tice Yuma, toliko ste ojadili Circle kad je izasao da sam se plasio kako ce biti na certu kod nas a onda me docekalo horsko pevanje ne samo refrena nego i melodija pesama sa Circle, Yum nije bukvalno nista. A ako cemo neke pokazatelje uzimati, pogledacu pre pune sale i prodaju albuma.

Ali okreni obrni... Meni je jedino bitno sta ja mislim.

comment_2859596

Sto se tice Yuma, toliko ste ojadili Circle kad je izasao da sam se plasio kako ce biti na certu kod nas a onda me docekalo horsko pevanje ne samo refrena nego i melodija pesama sa Circle

True, čak sam i ja pjevao :redface:

Al jbg, to je koncert Amorphisa, kako da ne pjevaš!

comment_2859599

Sto se tice recimo Jajeta, pricao mi covek u Budimpesti kad su svirali na nekom festu to letu ceo kontingent diskova koji su imali se rasprodao za pola sata bukvalno, ljudi se otimali. Ja kad sam ih gledao na Skyforger turneji, usao na pola prve predgrupe i vec diska nije bilo da se kupi.

vazda dobro merilo kvaliteta :haha:

Ne trivijalizuj, naravno da je po toj logici Ceca najveca u Srbiji, ja pricam o fan bazi Amorphisa koja se odrzala i prosirila.

Sta je onda merilo, sto se na Yumu samo meni i Jaretu svidja album?

comment_2859602

Sto se tice recimo Jajeta, pricao mi covek u Budimpesti kad su svirali na nekom festu to leto

Gledao sam ih i ja na Jaje turneji u Budimpešti u 202 sa The Man Eating Tree, ali nije bila baš pomama, nije bilo ni skroz do kraja ispunjeno.

Kako god, bio fantastičan koncert. Pokidali i oni i The Man Eating Tree, vrhunsko veče je bilo.

comment_2859613

pa valjda smo već apsolvirali ovde da se oni vrte u tom Circle-u albuma (see what I did there?) zato što to prolazi, naročito među mlađom populacijom metalaca.

pogledaj recimo Wacken 2015 cert i videćeš kako većini publike prepuče kurac što se svira ceo Tales, ljudi se očigledno smaraju jer hoće da čuju nove stvari

comment_2859622

Tako je i onaj Motorhead klip sa Exita zvucao kao horor a nama tamo bilo super.

Na kraju krajeva ja poznajem dosta ljudi godina slicnih meni koji seku vene na nove albume.

Isto tako, licno sam pricao sa Esom i Tomijem koji kazu da su prezadovoljni novim pravcem i vajbom u bendu otkad je Tomi dosao. Nesto cisto sumnjam da oni sednu, trljaju ruke u fazonu "e sad cemo da snimimo album slicnog stila jer to prolazi medju mladjom publikom".

Mozemo ovako terati koliko hocete :haha: