Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Author
comment_1914335

odlicno. Sutra se bacam na posao. :)

evo pogledah peticiju - Tamo u polje "Ime i prezime" pretpostavljam ide potpis? a zasto pise pored broja licne karte (opciono)? Dzaba ti potpis ako nemas broj licne karte, tako bi mogao ja da potpisem sam oko 200 potpisa i niko ne bi mogao da proveri.

• Replies 270
  • Views 25.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +GoThDOLL+
    +GoThDOLL+

Kako nema? A besplatna reklama na jednoj od posecenijih tema na YuMetalu? Mada, s obzirom na to kako je glupavo nazvana tema, jos i ima veze   neverovatno, ali nijedna pesma mi se ne svidja...

comment_1914337

Da, u ime i prezime ide potpis. A što se tiče broja lične karte, puno ljudi neće hteti da napišu broj lične karte, a i gledao sam par peticija, nigde nije napisan broj LK, a i sumnjam da će proveravati svaki potpis i broj lične karte kada odnesem ministru, pričao sam sa jednim drugarom pravnikom i objasnio mu celu situaciju, on mi je rekao da stavim opciono za ličnu kartu, šta znam...

comment_1914778

Ja mislim da je pametnije da uz potpis OBAVEZNO ide i broj licne karte jer je to gotovo neoboriv i realan dokaz o necijoj saglasnosti,ovako mogu da potpisem 1000 ljudi kao sto je vec neko rekao gore.Razmislite malo.Sta vam znace potpisi bez toga?? Nista apsolutno

comment_1914794

ja mislim da ne mora pored svakog potpisa biti broj licne, ali mora pored odredjenog broja potpisa. nece sigurno niko bas proveravati to, ali ako bi iko hteo da proveri mogao bi da na svakom listu nasumicno izabere uzorak od 5-6 imena/brojeva i vidi da li je for real.

comment_1915216

Ljudi, nemojte menjati ništa na peticiji, mora biti univerzalna.

Nakon saveta sa više ljudi (a neki su i pravnici) odlučio sam da stavim da je broj lične karte opcija i da nije obavezan, a i bilo ko će da vam kaže da broj lične karte nije bitan u peticiji.

Što se tiče vremena... Ja ću za 4-5 dana, ako ne dobijem mail od šefice ministrovog kabineta, ponovo uputiti dopis i pitati za kada će zakazati termin sastanka jer bi to tada trebalo prikupiti potpise.

Dakle, peticija je takva kakva je - ne menjati je - dajte ljudima da potpišu, ja od subote krećem sa nošenjem peticija po svirkama/žurkama/najtovima itd.

comment_1915344
aj gde sve mogu te peticije u BG-y da se potpisu?

aj pre vase svirke u subotu izadji ispred sa tim da se ispotpisujemo bice dosta ljudi taman

pa lepo si istampaj tu peticiju i daj ukucanima da potpisu (ako ih imas) i navataj jos 5-6 ljudi jer i to znaci.

comment_1921486

Ne bi trebalo da ljudi postuju na forumima, tj. trebalo bi, ali i da rade nešto konkretno inače.

Tačno sam znao da će ovo da se desi, popale se ljudi prva 2-3 dana, organizuju kao proteste i ideje o velikim svirkama - i na kraju ništa od toga. Zato sam rekao da mora da se uspori i da se radi polako, postepeno, svaki dan i da se ne zalećemo.

Treba nam minimum 5000 potpisa. E-novine prate priču već jedno vreme, trebalo bi da se nađem sa Peđom da popričamo jer hoće da nastavi da piše priču o tome pa da mu objasnim šta i kako. Dušan (Svilokos) piše priču za Peščanik, videćemo šta će biti od toga.

Edited by BaalBehrit