Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.6k
  • Views 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Može, dobra ideja. Sređeno.

• Krenula da reportuje i da pita kako se briše nalog i da hoće da te tuži

• je li samo za moderatore ova opcija da može da se promeni ime jednom u dve godine, ili svi to imaju a ne znaju?

comment_2253605

Sa pod-foruma Obavestenja i predlozi:

I meni je bio super dok nije krenuo raspad sistema koji je narocito primetan zadnjih par meseci, pa nekako imam sve manju zelju da dolazim ovde

Ko sto rece Starshooter Supreme, zbog budala ce otici svi ok ljudi sa foruma ako vec nisu

Pogledaj bilo koji drugi forum (gde moderatori rade svoj posao i gde nemas 10 fake naloga i jos toliko pravih mudrosera od kojih nista ne mozes normalno da napises a da te ne docekaju na zicer, skoro svaka rasprava se na kraju pretvori u spam itd itd) i ovaj ovde i bice ti jasno o cemu pricam, ne kazem da treba uvoditi neke drasticne mere (mada koliko se sranja nakupilo ni to ne bi bilo na odmet :mrgreen: ) ali neki osnovni red mora da se zna samo problem je sto ga ovde - nema

Mislim da covek ima pravo.

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
comment_2289949

Ovo je stvarno ocvek da popizdi.

Jebote,pokusavam da otvorim (kliknem na njega i vidim sta pise u njemu) topic o koncertu Whitesnake-a u BG-u 15 puta i nece!Kliknem na druge koncerte - sve OK.Al taj nece nikako.Stalno izbacuje ono "YU Metal Driver error,bla,bla".

Sto mi je jos cudnije,otvorim topic Judas Priest/Whitesnake u Becu,sve OK,da napisem komentar - hop,i tu pocelo da se pojavljuje to driver error.ajde refresh - ono opet driver error (za tu temu).Probaam da kliknem na sve ostale teme na tom podforumu i otvara ih SVE normalno,samo TU nece!E jebem ti forum... :udri:

Mislim da je tu kljucna stvar u reci 'Whitesnake' :D

comment_2289950

Ovo je stvarno ocvek da popizdi.

Jebote,pokusavam da otvorim (kliknem na njega i vidim sta pise u njemu) topic o koncertu Whitesnake-a u BG-u 15 puta i nece!Kliknem na druge koncerte - sve OK.Al taj nece nikako.Stalno izbacuje ono "YU Metal Driver error,bla,bla".

Sto mi je jos cudnije,otvorim topic Judas Priest/Whitesnake u Becu,sve OK,da napisem komentar - hop,i tu pocelo da se pojavljuje to driver error.ajde refresh - ono opet driver error (za tu temu).Probaam da kliknem na sve ostale teme na tom podforumu i otvara ih SVE normalno,samo TU nece!E jebem ti forum... :udri:

Mislim da je tu kljucna stvar u reci 'Whitesnake' :D

comment_2294137

SerbZmaje,jel si ti odobrio onu bot temu na Fantasia,Role Playing i to?

EDIT:anyway,ja sam ga sjebo...

EDIT 2:by the way,ovde se svakih pola sata-sat registruje novi bot.Jebem mu kevu.Da nije odobravanja tema na svakom pod-forumu...bilo bi veselo :rolleyes:

Edited by LazaGNR

comment_2294396

A zasto ne mogu da obrisem temu na RMF-u, reklama za neku stomatologiju? :haha:

Пребаци је на Ђубриште. Нема брисања на РМФ.

Iovako bi tamo zavrsila tim pokusajem brisanja.

Не би. Кад се обрише, онда НЕСТАНЕ.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.