Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted
comment_83739

Velicanstven kanadski bend, koji je u svojoj muzici spojio death, progressive i power metal. Znaci, ima tu i Cynica i Queensryche-a, dva vokala: jedan clean a drugi death... Oba albuma su neveoravatna i dosad nevidjena...

• Replies 191
  • Views 23.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Author
comment_88156

Strasni su. Imam istoimeni album, gruva samo tako. Kad sam cuo da imaju clean i death vokal mislio sam da cu cuti novi wolverine... ali nisam biggrin.gif

Ha ha, to sam i ja pomislio. Mada su ta dva benda potpuno razlicite price, a opet toliko slicne.

• 3 weeks later...
comment_96381

Zaista je drugačiji od bilo čega što sam imao prilike ranije da čujem. Vrlo originalno i veoma, veoma dobro odsvirano-otpevano.

Napustili su DVS i potpisali ugovor sa Century Mediom.

• 1 month later...
  • 2 months later...
comment_140108

zajebah se i otvorih novu temu smile.gif

anyway, našao sam ih konačno i oduševio sam se njima... odlični su spojili prog i death, baš u fazonu koji volim biggrin.gif nabavio sam "Dead Or Dreaming"... koliko vidim imaju još jedan stariji album... kakav je on? :?

• 1 year later...
comment_378866

Novi album kanadskog progressive/death sastava.

I dalje na isti prog/thrash/death fazon svirka, clean/growl/scream pevanje izmesano.

Riffovi su strava, muzika uopste.

Samo dno dnoova produkcije, ja sam skroz razocaran, nekako pevanje i muzika nikako ne idu zajedno. Snare se cudno cuje, bubanj uopste(a koliko god je lose produciran toliko bolje X10(obrnuto proporcionalno smile.gif) je strasno dobro odsviran). Jako lose sredjeno.

end line:

izmesano mi je sve, jos cu slusati pa cu pisati. mozda nisam skapirao kako valja i produkcija stvarno treba da bude ovako losa biggrin.gif

poz

comment_379000

ye into eternity je ludnica biggrin.gif nabavio sam novi "buried..." i mislio sam otvoriti temu, ali nisam ga još tako preslušao

šta da kažem... hm meni je produkcija dobra, mada pjesme su i dalje čudne do nekog 20og slušanja, mada polako mi ulaze u uho biggrin.gifa: čini mi se da ima mnogo više progresive... naježio sam se kad sam čuo "Splintered Visions" smile.gif sreća ne pretjeruju toliko kao u toj pjesmi u uvodu... rrrrr rrrrrr

comment_379362

to je odličan bend a svi koji ne misle tako mogu da jedu govna jer nemaju pojma biggrin.gifa: ..... imam dead or dreaming koji je odličan, a znam da je ovaj tek izašao....nisam gledao ima li ovde da se uzme.....nije mi jasno kako to da ima sranje produkciju kada je prošli imao odličnu

i ima li neko prvi album?

• 2 months later...