Jump to content

Atletika


Kwlt

Recommended Posts

Čudi me da Kuruz ne voli pesme poput "Od Vardara pa do Triglava". Pa zar mu ne zaigra srce, paorsko, Žitiško seljačko kad krene : "..i ratara i pastira u frulicu kad zasvira..." ? Mislim glumiti nekog četnika u 21. veku? Nećemo se zajebavati.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

нећете веровати, али и њу сам синоћ по први пут приметио и могу рећи да је мало фалило да се обљубим од дарје а заљубим у јулију. после сам схватио да је дарја ипак за нијансу лепша, а нама остаје жал што су западни центри моћи нахушкали украјину против русије.

зар не би било лепше да је совјетски савез опстао? са оваквим расним дамама ишли би само преко горње границе и никако другачије.

 

Nema šta Juliška je premedena, kao i Darija, ali i one ebony medenjakinje, realno da se ja pitam prodao bi Kosovo za takve ženske.

 

 

вала, ја бих и житоносна поља баната и ртб бор.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

по могућству са бермуда, да уме да плеви муда.

апропо јусе; доживео је да га у његовој последњој трци на 100м порази и понизи бивши наркоман од 40 лета.

према томе, једино што можемо очекивати јесте да се што пре, у наредним годинама, обори рекорд из ваљда неке тамо атине, атланте или можда рија... свеједно, биће оборен. тим пре што је доцније у штафети презентовао ширем аудиторијуму да не уме да губи достојанствено. она немила сцена је била мучна за гледање у његовој последњој трци ћивота.

чињеница која соколи је та да су јапанци узели бронцу, а кинези се пробили до четвртог места. на наредним првенсвима ће се смешити са победничких постоља, будућност је неизбежно њихова.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...