Jump to content

Fudbalski transferi


Мајор Гашпар

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

не видим потребу за њим, боље да доведе нормалног централног и једног крштеног штопера, а и младо лево крило недостаје

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Одбрана је ок, у нападу фали 1 одличан играч, једино је веза канта. Џерард је класа, мали Стерлинг и Кутињо су одлични, следеће сезоне могу само бољи да буду. Суса сам гледао нешто мало и делује ок, као и Шелви, ок играчи за ротацију. Хендерсон и Даунинг су богаљи,Ален је нешто и играо у једном делу сезоне, али се брзо распао и он,Лукаш је просек али би био ок замена. Њима фали осим тог нападача задњи везни и једно или два крила али су и са оваквим тимом и оним распадањем на почетку сезоне дошли на 7-8 бодова од 4. места, што је ок резултат.

Share this post


Link to post
Share on other sites

На крила сам највише и мислио. Стерлинг и Кутињо су у реду скроз, а тек ће да напредују. За Хендерсона и Даунинга не треба ништа причати, нису ни за Вотфорд. Лукаш нешто скоро продужио уговор, али он је играч који одигра једну текму сјајно, па се онда губи по терену на наредних пет. Роџерс би требао да остане, ту се слажем. Да је имао мало више времена за спремање тима, сада би Л'пул можда и био на том 4. месту. Али ко их јебе, када су се дркали са оним Далглишом. Легенда клуба, пичке материне, а уствари демагог тешки.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Истина. :haha: Али јебига, шта год да ураде, опет ће требати много времена да се укључе у борбу за титулу. Пропали су са свих страна (власници, тренери, играчи) у последњих пет година и доста ће времена проћи док се не врате у елиту европског фудбала.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...