Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 17.9k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Ili je trol ili je nevin. Nema trece. Pre bih rekao da je nevin.     Dok si ti recimo klasicni profil coveka koji ne slusa metaliku 2016. i misli da su smece.   Nosis kacket, 90% fejsbuk statusa

• Mjetal.

• Mena13Suvari
    Mena13Suvari

Металика је бенд са најгорим фановима на свету. Гледам овај нови спот, слушам нову песму и буквално ми их је жао. Звуче исто као на прва три албума, набацани генерички рифови, Кирк врти solo 101, али

• Author
comment_2011909
Reče čovek koji sluša Gayowar...

Kako god...koliko god ja voleo Metallicu,i obozavao sve njihove periode (sem jednog,onog iz 2003.) cinjenica je da nijedan veliki metal bend nema toliko los album kao sto je St.Anger.A te dve pesme koje sam naveo su vrhunac smeca sa tog izbljuvka od albuma.

comment_2012025
posle mnogo slusanja, st. anger mi je za nijansu bolji od death magnetic-a. jbg, meni se svidja.

Мени је требало да преслушам цео DM одједном, страшно је заморан, док код St. Anger - a то није случај.

• Author
comment_2012027
Мени је, рецимо, St. Anger бољи од заморног Death Magnetic.

Po meni se ne smeju stavljati u istu recenicu.St.Anger nema smisla,najgori aranzmani koje sam ikada cuo,nasumicno nabacani delovi pesama,bezpotrebno dugacke pesme,totalna bezidejnost,totalno rasulo."Death Magnetic" je albumcina,sve je savrseno,od pocetka do kraja.Aranzmani sjajni,pesme od 8-9 minuta koje imaju smisla.

• Author
comment_2012051

Nisu predugacke...dugacke jesu,ali predugackim bi se mogle nazvati samo kada ne bi imale smisla,kao sto su to one sa ST.Anger.Na Magnetu su jebitacne.Samo poslusati "All Nightmare Long" i "The End Of The Line",to su dokazi kako pesma od 8-9 minuta moze biti zanimljiva od pocetka do kraja,i da ti prodje kao da traje 2 minuta.Fenomenalne pesme.

comment_2012053
Po meni se ne smeju stavljati u istu recenicu.St.Anger nema smisla,najgori aranzmani koje sam ikada cuo,nasumicno nabacani delovi pesama,bezpotrebno dugacke pesme,totalna bezidejnost,totalno rasulo."Death Magnetic" je albumcina,sve je savrseno,od pocetka do kraja.Aranzmani sjajni,pesme od 8-9 minuta koje imaju smisla.

Мене убија, свега неколико пута сам успео да преслушам цео албум одједном, чак сам се терао на то због тога што је реч о омиљеном бенду.

comment_2012282

DM je kao kombinacija njihovih starijih radova... nema opet kreativnosti...a nisam nista ni ocekivao od tog albuma..