Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 17.9k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Ili je trol ili je nevin. Nema trece. Pre bih rekao da je nevin.     Dok si ti recimo klasicni profil coveka koji ne slusa metaliku 2016. i misli da su smece.   Nosis kacket, 90% fejsbuk statusa

• Mjetal.

• Mena13Suvari
    Mena13Suvari

Металика је бенд са најгорим фановима на свету. Гледам овај нови спот, слушам нову песму и буквално ми их је жао. Звуче исто као на прва три албума, набацани генерички рифови, Кирк врти solo 101, али

comment_914973
laugh.gif Hehehehehe, ti nis' normalan.

Mora se priznati da je Kill 'Em All 70 % bezveze. icon_da.gifwallbash.gif

Ne, ne, St. Ager je najjaci....sednes lepo u 101. i vozis se do poslednje stanice!

wallbash.gifwallbash.gif

comment_915075
Mora se priznati da je Kill 'Em All 70 % bezveze. icon_da.gifwallbash.gif

E Srnde, ako ne povuces ovo sto si rekao, stavicu te u potpis kao kvotu za NAJMALOUMNIJE IZJAVE 2005. godine... icon_da.gifmhihi.gif

@fap_mashina - sto bas Metal Militia? icon_confused.gif Meni je ta pesma najslabija, odmah iza Pulling Teeth no.gif

comment_915097

E pa dragi metallicani,doslo je vreme da se rastajemo na (malo) duze vreme. F.A.P. odlazi na FUCKultetu BG,tako da nema vise kompjutera,vremena itd.

Hteo sam bas ovde da se pozdravim zato sto smatram da je ovo najkvalitetnija ekipa od svih foruma,iako mi metalica nije bas najomiljeniji bend.Svi ovde ste super likovi,pa cak i srnde. icon_wink.gif

I tako,valjda cu da nadjem neki internet kafe ili neku igraonicu da mogu opet da se nadmudrujem s vama.

Do tad,sve najbolje vam zeli f.a.p. mashina!

tenk.gif

p.s.Jamze,imas informacije.Cujemo se!

comment_915577
E pa dragi metallicani,doslo je vreme da se rastajemo na (malo) duze vreme. F.A.P. odlazi na FUCKultetu BG,tako da nema vise kompjutera,vremena itd.

Hteo sam bas ovde da se pozdravim zato sto smatram da je ovo najkvalitetnija ekipa od svih foruma,iako mi metalica nije bas najomiljeniji bend.Svi ovde ste super likovi,pa cak i srnde. icon_wink.gif

I tako,valjda cu da nadjem neki internet kafe ili neku igraonicu da mogu opet da se nadmudrujem s vama.

Do tad,sve najbolje vam zeli f.a.p. mashina!

tenk.gif

p.s.Jamze,imas informacije.Cujemo se!

Bratanche u guzicku te jebem, javi se ponekad tako da se ispricamo, inace cu te smsiram s vremena na vreme. I bratanche, nemo' mlogo da jebavas studentkinje

comment_915886

FAP i JAYMZ, da obavezno dodjete na svirku! mi sigurno necemo svirati medju prvima posto smo pobednici demo mastersa, pa kao, satro, HEADLINER-i, ni mi ni RHCP TRIBUTE, ne bi trebalo da sviramo ranije, ali kako umeju da organizuju sve se moze desiti! laugh.gif

comment_916280

mi sigurno necemo svirati medju prvima posto smo pobednici demo mastersa, pa kao, satro, HEADLINER-i, ni mi ni RHCP TRIBUTE, ne bi trebalo da sviramo ranije, ali kako umeju da organizuju sve se moze desiti! laugh.gif

Hehe, meni predavanja tacno do 18:00 pa pravo na svirku za svaki slucaj da se ne propusti Underdeath icon_rockdevil.gifmusik29.gif

Edited by Kali Yuga

comment_916309
i sta to treba da znaci?,, ko kaze da je kirk gay

pozrav za sve stare metalce!!!

mislim sa ovog foruma, od clana broj 1 pa do mojega (broja mislim)

ehehe

pazi ovoga icon_smile.gif

jebi ga brate, nisam do tvog broja.. biggrin.gif ali rek`o da te pozdravim.

ovi su toliko zagadili temu nekim proseravanjima, da sam prestala i da citam sta pisu.