8 hours ago8 hr comment_3122564 Pa bemliga dal je kačeno ili ne, ali je svakako kultna koncertčina iz Toronta, a kako i da ne bude brutalna svirka kad završiš set sa Damage Inc. i FFWF Bend u punoj snazi, a to je valjda i Džejsonov debi nastup, legendarno u svakom slučaju!7 hours ago, Bernard Panasonik said:Neki dan smo uporedo pustali US prvi press i ono remaster izdanje iz 2016-e godine. Pobedio original xDTo što su oni uradili sa tim vinil remasterima je kriminalno.. doduše (srećom) nisam čuo MoP, ali onaj RtL iz te serije je zvučno najgora ploča koju sam u životu čuo.. bukvalno mi jedino služi kao dekoracija na zidu, barem omot nisu sjebali.. hahahaJel taj US press ide na dve ploče? Ovaj album definitivno mora biti dupli za pun užitak, ovaj moj MoP je evropsko izdanje na jednoj ploči i zvuči fantastično sve dok ne dodje do poslednje pesme sa obe strane, tu kvalitet drastično opada jer realno je snimak gotovo do lejbla od dužine materijala.. sreća u nesreći u mom slučaju što ostavim te dve numere da poslušam sa diska (moj prvi original u životu) tako da se i to lepo ispoštuje.. haha Report