Jump to content

Upcoming Games


Sinstrel

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

То сам и мислила; јбг, кад се уживиш у игру, џаба и светло и друштво у соби :mhihi: Још је мени џукац упао пре неко вече у собу (нечујно) и почео да зева са све неким полу-режањем и урлицима из џунгле, а ја се испрепадала на мртво лутајући кроз мрачне тамнице!

Ипак ћу прво Amnesia - The Dark Descent да пређем, таман мало да се припремим за ову стра'оту горе :redface: Не могу никако да се навикнем на игре у којима не могу некога да рокнем маљем/мачем, него морам да се сналазим и бегам около наоколо.

Тај део кад си испод кревета је и мене испрепадао док сам гледала трејлер.

Share this post


Link to post
Share on other sites

dobra je amnesia, je l' igrao neko ovaj novi deo?

 

sto se tice outlast, igra nije losa. desilo se na par momenata na pocetku da sam ispadao sa stolice, kasnije kad se uhodas igra postaje samo lavirint i potraga za baterijama. moze lagano da se predje za jedno vece. meni je trebalo 2 sata igranja ako je verovati tajmeru na kameri.

 

игре у којима не могу некога да рокнем маљем/мачем, него морам да се сналазим и бегам около наоколо.

 

jeste, i meni to ide na jaja. outlast bi bio mnogo bolji kada bi mogao da se branis s'necim, a ne samo da hvatas maglu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nova Amnezija nije tako strasna kao prvi deo ali je prica jos morbidnija i potresnija, pa je od tri navedene igre ubedljivo najbolesnija, kad se sve sumira. Ali sto se tice jump scare fora, mislim da je ovaj Outlast definitivno pobedio, ali iskreno, prica nije ni prineti Amneziji.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Заврших управо Outlast, пренахајпована је језивост игре. Има неколико добрих/страшних момената (један је на слици горе, други је кад у неколико сцена два огромна типа стоје на метар од тебе иза решетке и причају како ће да те поједу), али и кад нешто крене да те јури, или уђеш у неки орман а он као не зна, или те увхати и набоде а ти се окренеш и побегнеш. И тако два`ес пута. Да те бар убије на месту, боље би било. Исто тако, има превише крви/удова/изнутрица на све стране, што је више гадно него страшно.

 

Прича је безвезна, микс зле корпорације, лударе и нациста који сви заједно направе срање.

 

Но то све на страну, абијемнт, музика и анимација главног лика су сјајни, са пуно детаља, и праве добру атмосферу. Има као неких загонетки али се своде на "замени два осигурача да би могао да упалиш светло" итд. Све у свему, ја волим да кењам, солидна је игра, али ни изблиза није врхунска како су успели фаму око ње да направе.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Видим ја да ће Outlast да ме сачека, играла сам Амнезију два дана и другог дана нисам могла поподне да одремам својих сат и по времена :haha: Шуњам се, шуњам (решила сам да целу игрицу одиграм чучећи, јбг пизда сам), кад крајичком ока угледам неку сподобу на вратима - ма иди бре!

Читала сам савете и придржаваћу их се (типа, често треба да се чучи и шуња; не треба често палити лампу (на страну што је ограничена количина уља) и ићи осветљеним деловима просторије - само толико да Данијел не полуди тотално; треба увек да се затварају врата просторије за собом; треба оставити отворена једна врата плакара како би се лакше у њих ушло приликом сакривања итд.), али када замрачим собу и уживим се џаба мени све то кад се испрепадам и успаничим кад видим неко чудовиште, јер знам да му не могу ништа док он мени може да науди.

Реално, јесам пизда, али брате мили игре овог типа стварно нису здраве за играње :no:

Чекам да изађе Авејонд 4, е то је игра за уживање :mhihi:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

У међувремену, Bethesda и Zenimax избацише трејлер за креирање ликова за MMO Elder Scrolls:

 

http://www.polygon.c...aracter-creator

 

Ово можемо да очекујемо у току 2014. године; најављено је за другу четвртину године, али чак и да буде кашњења, сигурно ће је избацити до краја године. Видим да се већ жале људи како елфови више не личе на ТЕС елфове, и јесу донекле у праву, више личе на Леголасе, али то некима и одговара :redface: Са друге стране, орци су ми много лепши и нежнијих црта лица.

У сваком случају, чекамо даље објаве :wub:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tja, seconded.. orkovi po lore-u trebaju da budu bestijalni i.. za civilizovane rase ruzni. Bili su mer-ovi kao i ostali elfovi ali im je bog malo zajeban od strane kolege, pa sa njim i svi oni. Inace, jebo im pas mater, izgleda da ce biti do jaja igrica, ali u zivotu nisam placao za neki mmo subsription, ne planiram ni sad... kapiram da ce izdrzati mozda pola godine maks, nije toliki problem sacekati.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Да се разумемо, они су и даље ружни, само су их за ММО верзију мало улепшали. Не се бринете, другари, расе су и даље препознатљиве.

Ја ћу плаћати, колико ми плата буде дозволила. За Елдер Скролс паре се увек дају. Ја сам сад купила и http://www.elderscrolls.com/anthology/ :da:

Игра ће сигурно бити до јаја, само је треба дочекати.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Дефинитивно се исплати, ако узмеш у обзир да је Skyrim - The Legendary Edition сада 3.999,00 динара, Oblivion - GOTY издање 19,99 евра и Morrowind - GOTY издање 799,00 динара, плус овде добијеш и свих пет мапа (јес' да нису у фенси издању као моја купљена са Скајримом, урађена на храпавом дебљем папиру), а и само издање је прелепо.

За нас никада ништа није јефтино :rolleyes:

Мени је кева купила као преурањен поклон за рођендан и сад сам мирна (до рођендана, када ћу се направити луда и тражити јој нови поклон :haha:).

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Novi poklon - ES: Online? :D I gde uopste ima antologija? U gamesu je navodno 7 iljada ali nema jos, a computerland ceni preko 9 iljada. Inace, on-topic, uskoro izlaze novi Betmen i Director's Cut Deus Exa III, planiram da opicim trojku konacno, smorila me prvi put. A da, i Path of Exile od sutra izlazi iz bete ,dakle bice igara..samo da jos nadjem vremena za njih x)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Offtopic:

Ах, то је сића да би био рођендански поклон, молићу лепо ;)

Кошта 7.000дин, али досад су добили само два примерка и то су један продавали у ТЦ Ушће, а други у Вулкану. Оба су продали ( :bigblue:), тако да или можеш или преко computerlandgames да наручиш или да зовеш GameS и провериш када ће добити нове примерке; код њих се дефинитивно више исплати ако је разлика читаве 2.000 :blink: Сад сам баш погледала и потпуно је иста ствар у питању, тако да ми није јасно због чега толика разлика у цени (за те паре можеш неку нову игру да купиш :haha:).

 

Ontopic:

Нови Assassin's Creed® IV Black Flag излази 21.11., а до тада су у рану куповину укључене разне џиџе, али 60.00 евра... На моју велику жалост, од разних других игара, нисам стигла ни двојку прописно да завршим, камоли тројку, тако да ће четворка да чека. И то много.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...