Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 492
  • Views 54.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A koga je briga šta je bio problem? Ovde je rečeno da Samael počinje u 20:20, a PL u 21:30. Tačka, kraj. Neka jednom u životu koncert počne onda kada je rečeno. Neko je na osnovu tih informacija recim

• Znachi osechaj me nije izneverio. Vi ste stvarno neki ljaljani malogradjanski. Pa, jebote, zar nemate nimalo iskustva/klase da vas ne bude sramota da na gosta obratite toliko pazhnje i bar im sredite

• Iz izveštaja:   "Valja spomenuti i nastup Osvajača sprat ispod, pred punim Livingoomom, pa su možda Čipi i ekipa donekle odgovorni za nešto slabiju posetu sprat iznad."   Ova konstatacija je urneb

comment_2149186

cenim da je vreme je za kljuch.

SAMAEL jb mame.

Organizatori su GEJ.

Publika je vise nego gej(iskreno ja sam se razocarao koliko je popeglana i ushtrojena omladina na koncertima danas).

Metal ist Krieg.

Aj zdr.

comment_2149189

cenim da je vreme je za kljuch.

SAMAEL jb mame.

Organizatori su GEJ.

Publika je vise nego gej(iskreno ja sam se razocarao koliko je popeglana i ushtrojena omladina na koncertima danas).

Metal ist Krieg.

Aj zdr.

skoro sve si u pravu, video sam ih kad popiju, pogotovo Frubin, samo merkaju decake...

comment_2149192

apropo price o kasnjenju, iako sam vec rekao, to nije predstava ili film o bioskopu. u pitanju je jebeni rok koncert i sva kasnjenja ili slicno su razumna, da ne kazem OCEKIVANA.

jebiga, ranije publika ne udje da odgleda orphaned land jer je koncert poceo na vreme a ovi bleje napolju i cirkaju jeftino pivo.

sad se prvi put u zivotu desi da ljudi udju na vreme i desi se maler pa cert zakasni. pa sta.

comment_2149202

Ne znam koliko li je vama dosadno u životu kada je dovoljan jedan post o kašnjenju koncerata, pa da drvite ovde o tome na 15 strana :smile:

comment_2149217

Ne znam koliko li je vama dosadno u životu kada je dovoljan jedan post o kašnjenju koncerata, pa da drvite ovde o tome na 15 strana :smile:

optereceni smo tobom.

ja se licno potajno nadam da si dobre gradje, jer nameravam da te silujem u zbunju ;)

comment_2149251

optereceni smo tobom.

Ti definitivno jesi, pošto repliciraš na moje postove koji su upućeni drugima, a ne tebi :smile:

comment_2149284

Sta se vi stalno svadjate,sta vam je?

Bitno da smo videli koncert i bendove,da smo se druzili i zezali...a kasnjenje nikom nije prijalo...ali sta mozes,moras da trpis zarad benda...

Sta da ste dosli na koncert nekog napucanog benda koji namerno hoce da drzi publiku u neizvesnosti i da vi cekate u masi a oni iza bine lade m....?

Nova sam ovde i koliko sam skontala ovde ima toliko muskih alapaca koji misle da su popasli svu pamet sveta a mozak im kikiriki.

comment_2149297

malopre me zove mile da se smejemo u glas hahha... ja konstatujem da su svi zreli za batine on se slaze ... kaze kako se narod razmazio smeta im kasnjenje ... a ja mu pricam kako sam u budimpesti posle koncerta propustio voz za nekih 5-10 min i da sam morao da cekam 13h za sledeci na temperaturi oko 1-2stepena(bio neki april ja bio samo u majci... ) , mislite da mi je falilo nesto ? da sam se zalio nekom ? ne srce mi je bilo puno i pucao mi je kurac sto sam zakasnio na voz :)) ...

kad bi morao da razmisljam o tome dal ce koncert da traje 2.5min duze nego sto mogu da ostanem ne bi ni isao na koncert , al dobro rdjavom kurcu i dlaka smece :)hahhahaha

:muzicar::muzicar:

Edited by Frubi_ZMIJA

comment_2149335

Veruj mi da si isti kao i oni samo ne znas... Copor je to, nekada si u njemu, nekada si sam. :smile:

Edited by englis

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.