Jump to content

Starcraft 2


voodoo_

Recommended Posts

@DBrave: pitam samo da vidim jel smo 'kolege' posto je i nama u kucu jutros stigao beta tester key :zeleni: ne na moj komp na zalost mada mene i ne zanima toliko, ja cekam KOTOR. A dobili smo kapiram zbog nove konfiguracije (i5 i sl).

Share this post


Link to post
Share on other sites

(od 2:25 ide najbolji deo :) ).

 

E jebem vas baš! :haha:

U jeku najvećeg posla i najkraćeg deadline-a kojeg imam u životu, ja sad čitam o Starcraftu i kontam da može da se igra.

Probao sam pre nedelju dana da ga nateram da radi i nisam uspeo i sad se dvoumim da li da sve odjebem (posao, ženu, decu, prijatelje... ;) ), i da kupim hrane za mesec dana, zamračim sobu, krekujem igru, i prepustim se nirvani. Starcraft 2 čekam celu deceniju...

 

@Vodoo

Pročitao sam negde da se delovi koda AI-a u stvari vuku sa neta (sa Blizzardovog sajta) te je zato bilo nemoguće krekovanje igre u modu u kojem igraš protiv kompjutera.

Ako je to tačno, kako su sada uspeli da krekuju igru?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Blizzov AI, koji je inace retardiran (jbt dobio sam 3 blizzova AI-a u timu protiv mene), radi kao i svaki ai, nalazi se u lokalnom fajlu i ne vuce se sa blizzovog battle.net-a ili bilo kakvog neta. Ko je to lupio da se AI vuce sa neta majke ti? A krekovan je pomocnu reverse engineering-a.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Poštovani ,

 

Sa radošću Vas obaveštavamo da ste upravo osvojili u našem StarCraft II Beta Key Giveaway takmičenju StarCraft II: Wings of Liberty Beta ključ!

Sve što treba da uradite jeste da posetite eu.battle.net, ulogujete se, i kliknete "Add or Upgrade a Game". Nakon toga će Vam biti zatražen ključ koji je u ovom mailu:

 

 

Sve što posle treba da uradite jeste da skinete client i zaigrate sa nama!

Nadamo se da ćete uživati u beta testu i pridružiti nam se na našem forumu!

 

Blizzard.rs Serbian Community

http://www.blizzard.rs

 

:rockdevil::rockdevil::rockdevil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...