Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 230
  • Views 23.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Buried in Smoke
    Buried in Smoke

evo i mene, da obavim redovno logovanje svakih 6 meseci..   imajući u vidu da nikakvo objašnjenje nije dato na zvaničnoj stranici, a verujem da ljude koji prate ovaj bend zanima šta se desilo, napis

• Buried in Smoke
    Buried in Smoke

kontam i ja da to sluša mali broj ljudi kod nas, ali trenutno samo želim da ispoljim to što muzički osećam bez prevelikog opterećivanja sa komercijalnim aspektom cele priče.. samo se uštekaj i piči, š

• Buried in Smoke
    Buried in Smoke

zagreb.

• 2 weeks later...
  • Author
comment_2436320

planiramo bg, al nikako vise da ga dogovorimo napokon. bicete blagovremeno obavesteni :)

a u cetvrtak kao sto stolet rece, sviramo u novom sadu u studiju m. upad je free, svirka pocinje u 8, tako da nemojte kasniti. vidimo se!

svirke:

24.11. studio m, novi sad

25.11. segedin

26.11. club zeppelin, senta

TBA - banja luka

TBA - zagreb

Edited by Buried in Smoke

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Author
comment_2454888

hvala, i vama! \m/

apdejt:

dobili smo nagradu od gruvanja za najvecu nadu u 2012. godini, eo kratak report sa te svirke u studiju m:

a sledecu sredu u 1 sat iz ponoci na rtv-u ce biti pustena i cela svirka, takodje iz studija m, concrete sun & tona.

uradili smo majice, trenutno nemam nijednu kod sebe, ali bice ovih dana pa cu da postavim sliku.

:pivopije:

Edited by Buried in Smoke

comment_2454948

И ја сам тек сада преслушао.

И, морам да се сложим са Талвијем у сваком погледу. :da: Овако ова музика треба да се свира. Стварно, све похвале.

Као што Лоу рече, чекамо вас у БГ-у. А чак и ако пре тога буде можда и у ЗР, сасвим је могуће да ћу бити ту. Ионако Талвију дугујем пиво. ;)

• Author
comment_2455006

hvala ljudi! heh, pa nikad nije kasno :pivopije:

sto se tice svirke u bg-u, planiramo je vec sto godina, sve sad cemo pa nikad..

ustvari jedini razlog zasto vec nismo negde svirali je sto se slabo snalazimo po klubovima u bg, aj dajte neku preporuku gde bi mogli da organizujemo nesto.

ja sam pricao s nekim ljudima, spominjali su mi dangubu i gun klub kao. i fest, ali to je u zemunu valjda.

ako neko nije video spot:

comment_2455016
ustvari jedini razlog zasto vec nismo negde svirali je sto se slabo snalazimo po klubovima u bg, aj dajte neku preporuku gde bi mogli da organizujemo nesto.

ja sam pricao s nekim ljudima, spominjali su mi dangubu i gun klub kao. i fest, ali to je u zemunu valjda.

U ovom trenutku je "Gun" najbolji izbor. Dobar je i "Fest", ali ne znam kakav je stav "Beograđana" prema odlasku na svirku u tu opštinu, iako postoji odlična veza prevozom.