Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2010.03.14. *Petofi Csarnok,Budimpesta* Symphony X, Nevermore, Psychotic Waltz...

Featured Replies

• Replies 155
  • Views 18.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vecina ljudi je ovakva (cast izuzecima), e zato nema koncerata u Srbiji... Svi idu do dve nedelje pred koncert, a onda im iskrsne 100 problema... Tzno je sto je davio po temi dva meseca da bi onda ods

• Sta hoces bre? Situacija se promenila u prosloj nedelji, a ne pre 2 meseca. Pre 2 meseca sam imao lovu i bio spreman da idem. Situacija mi je takva, da sam ja lovu koju sam imao, preusmerio na ratu za

• Za svaki koncert na koji ne odes ili na koji nisi otisao, nemoj da krivis skolarinu, roditelje koji nemaju za skolarinu i slicno... Krivi sebe... Kartu si mogao da kupis i pre dva meseca. Ja koliko zn

• 2 weeks later...
comment_2302449

Zvali smo...i sve je kul....ali nam treba vise ljudi...za sad smo samo ja i niking sigurni...i svi ostali koji su me kontaktirali su rekli "javicemo jos"

Mi cemo da cekamo do 20 feb maksimum, ako se ne javi dovoljno ljudi onda cemo da batalimo.

znaci, ako ste u fazonu da idete kombijem, potvrdite mi da mozemo da resimo to.

comment_2302797

Recite mi jel ima na eventimu da se kupe karte nevidim na njihovom sajtu nista za budimpestu?

I ja bih isao sa zenom na koncert pa sam za kombi......azal cujemo se preko pm za broj tel.da te nazovem.jebo te na Dream smo kola parkirali u parku ispred hale.....ali nazalost je taj momak poginuo pre godinu dana a ja neznam po budimpesti da se snadjem.

Edited by AwakeN

• Author
comment_2302874

@ azal

Ja bih ti potvrdio kombi, ali ne mogu, jer nisam siguran. Meni ako iskrsne posao u medjuvremenu, mozda necu ni ici na koncert. Otprilike tek u martu cu znati, sta / kako ..

Edited by Nazzgul

comment_2305629

Znaci ako budu svirali The Grand Design umrecu srecan znajuci da sam doziveo savrsenstvo........ :rockdevil:

Kada su zadnji put bili u Pesti dragi drugar sa foruma Spastic Ink je imao cast da upozna Russell-a i gleda nastup Stratovarius-a snjim.......stvarno mu zavidim!!!

Ladno su ga nasli kako se mota oko prodavacica CD-ova i majica!!!! :bigblue:

• Author
comment_2307606

Ja sam za kombi, ali nisam siguran. Znacu tek 3-4 dana pred pocetak 'certa.

Iz fazona sam da, kad budem znao da mogu da idem, upalicu auto i zapaliti, ako ne bude ekipe za drugi kombi ili voz.. Pa ono mozda nekog i da povezem usput. Samo sto ne volim da trpam auto. Znaci ja + max dvoje xD A ako se taj neko ponudi da mi sipa gorivo / plati putarine / plati vinjetu necu se buniti xD

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.