Jump to content

Back To The Future The Game


ZmYchE

Recommended Posts

 

Svi znaju za kultni film iz osamdesetih godina, tu veoma popularnu franšizu filmova pod nazivom "Povratak u budućnost" koji ove godine ujedno slave jubilej od 25 godina postojanja.

 

Zahvaljujući filmu, kompanija "Telltale Games" je obećala da će napraviti avanturističku igricu pod istim nazivom sa sasvim novom pričom koja treba da izađe zvanično 22. decembra ove godine za sve kompjuteraše (PC i MAC korisnici). Za one koji vole da igraju igrice na Sony PlayStation-u i Ipad-u, igrica će i za njih biti dostupna, ali datum izlaska još uvek je nepoznat.

 

Dobra stvar u igrici je samo vreme. Glavni likovi - momak Marty McFly i naučnik Doc Brown će krenuti u novu pustolovinu, a igrači upravo imaju mogućnost da odlučuju o njihovoj sudbini. Priča igre počinje nakon šest meseci od događaja iz trećeg dela filma gde poznati automobil/vremenska mašina Delorean dovozi sam sebe bez vozača.

 

Glavni autori ovog dela su Christopher Lloyd i Bob Gale gde čak Lojd pozajmljuje glas naučniku u igrici.

 

Kompanija "Telltale Games" planira da od svake prodate igrice (koja inače košta 24,95 dolara), donira po jedan dolar Fondaciji Majkla Džeja Foksa koja se bavi istraživanjem Parkinsonove bolesti. Sam Majkl Džej Foks ima pomenutu bolest od 1990. godine i od tada se uporno bori protiv nje, a inače je bio glavni glumac pomenutog filma i glumio je upravo Marti Mek Flaja.

 

Vesti sa crtaci.info...

 

Generalno ja jedva cekam da ovo izadje! :D

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

'еј! Сем и Макс су закон!!!

 

онтопик: биће ово занимљиво! било би добро да следи причу из филма, а да опет убаце нешто ново, што би се, наравно, уклопило у саму причу.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naravno da je datum izlaska nepoznat, kada još niko nije bio u budućnosti da proveri kad je.

 

Super vest.

Obožavan i film, a i jako cenim Michal Junior Foks-a (i Lloyd-a, naravno), a i volim avanture. :haha:

Prvo kažu da će igra odudarati od filma, a posle kažu da je dešavanje u igri posle trećeg dela filma?

Pa naravno da će da bude drugačija priča, ako se radi o razdoblju posle trećeg dela.

Odnosno, ne vidim ja tu nikakva sudaranja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Preshao prvu epizodu... mlako. Monkey island je eonima ispred ove igre shto se kompleksnosti tiche. Za sad nema kombinovanja stvari u inventaru, a i kolichina objekata koju steknesh za vreme igre moze na prste jedne ruke da se izbroji.

 

Kratko, ali je to zato sht oej ovo tek prvi od 5 delova, pa bi moglo da se iskombinuje u solidnu igru.

 

Cheka se nastavak.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

U avanturama mi zaista nije bitna grafika. Uvek sam je dozivljavao kao plus, bilo koja da je avantura u pitanju.

 

U prvom delu ove igre ne valjaju stvari koje su direktno vezane za zanr. Ali rachunam da ce da se popravi jer ce vishe sati igranja da ponudi raznovrsnost, a i moram da priznam da sam se poshteno oznojio dok sam jurcao da zavrshim reakciju u podrumu :D

Edited by .Vuk

Share this post


Link to post
Share on other sites

прелака је прва епизода. прешао за мање од сат. јел има информација кад излазе остале? за сада је веома занимљиво. фин начин да се убије време на лаган начин. што се графике тиче, сасвим задовољавајуће. једини минус, али мали, је на то како је кретање одрађено.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

много је лакши, и много је краћи. али ако ништа друго, можда је оставио на мене бољи утисак самим тим да сад више ишчекујем трећи део, него што сам други.

Share this post


Link to post
Share on other sites

meni je sada mana desni klik u toku razgovora sa nekim.kada izbegavas da cujes ceo razgovor moze se vrlo lako desiti da te izbaci iz istog ako stiskas stalno desni klik..popravili su kretanje u igrici i to je +.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...