Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.2k
  • Views 125k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dan ranije nastupaju u bechu , austrija. narode zajebace vas coverdale. do duboko u noc ce se opijati i sa beckim prostitutkama orgijati. nema nista od koncerta , pisi propalo !

• ako ne budu svirali still of the night , zajebali su vas. whitesnake nemaju nijednu drugu dobru pesmu.

• kiss of death
    kiss of death

Ovo cak ni Laza nebi napisao

comment_1587135

Joj ljudi nemojte kao oni na Cmar-netu za koncert KISS-a sto lupaju gluposti...Ima komentara tipa - ne idem iz principa pa za glavu,i ni bih u srbiju ni mrtav...Sto uvek moramo da spominjemo nacionalizam,cinjenica da se ne ide u Split sa zastavom i dvoglavim orlom,a boga mi ni tablice nisu pozeljne,ali nemojmo tako...Gomila Hrvata je bila na Maidenima u Bg-u,i gomila mojih drugova ide na Maidene u Hr...I bude ok....

Edited by Whitesnake_91

comment_1587207

Ako ocete se zenite, morate da pustite kosu i da pocnete da slusate WHITESNAKE!!!! :) :) :)

http://www.kobajagrande.com/562_whitesnake.html

Vrh brate! :) Al' lik kolika je budala ladno slusa WS i zna ko je Coverdale :) :) :) :) :D:lol: To majstore, obrazuj malo te morone sto se javljaju... :)

comment_1587432

Joj gledao sam to kod druga za slavu,ali na YouTube...Lik je takav lozac,tako iskreno laze,mslm - koliko treba biti praznoveran da trazis savet od coveka u ljubicastoj tunici i dresu Milana.....Mada - zna za WS,to je pohvalno :)

comment_1588021
Ako ocete se zenite, morate da pustite kosu i da pocnete da slusate WHITESNAKE!!!! :) :) :)

Vrh brate! :) Al' lik kolika je budala ladno slusa WS i zna ko je Coverdale :) :) :) :) :D:lol: To majstore, obrazuj malo te morone sto se javljaju... :)

:):):) Auu jebote, ne vjerujem svojim ocima.

Zajeba on sina, sad se nikad nece ozenit. Bolje da mu je rekao da nabavi zlatni sat, lancic i da slusa narodnjake.

comment_1588043

ahahah da, da, covek je lik, svaka mu cast... :)

comment_1591306
I meni je jedan od prvih rock bendova. Secam se da sam otvorenih usta gledao spot za Here I GO Again i stalno ga trazio na Metropolisu. Onaj njegov Scream u pesmi je do jaja! A tek solo... mama mia

A tek ona scena na autu....kada Tawny Kitaen digne noge. :bigblue: Zbog te scene se znao video pokvariti.

comment_1591799

Meni je prvi bend bio Pink Floyd i u startu se zajebao sto sam sa njima krenuo da slusam sve to. :da:

No, od Whitesnake prva pesma mi je bila Don't Break My Heart Again i tad sam plako ko dete zbog devojke. :) ...pa mi ta pesma onako ostala... :wub: Inace kucka je spaljena. :)

Samo da sviraju Judgment Day i Bad Boys... :wub:

Plasim se da ce da forsiraju novi album... :(

edit: E da i Give Me All Your Love Tonight, Burn...

Edited by enclave

comment_1592068

Pa super,meni licno je taj album jedan od najboljih,ali ne mogu da kazem da su mi ostali manje dragi...mada bih bio sasvim zadovoljan kada bi njega forsirali....Steta do duse za Looking 4 Love :\

In the still of the night

I hear the wolf howl, honey

Sniffing around your dooooooooooooooooor!!!!! :icon_lol::veseli: :veseli:

Edited by Whitesnake_91