Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.2k
  • Views 124.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dan ranije nastupaju u bechu , austrija. narode zajebace vas coverdale. do duboko u noc ce se opijati i sa beckim prostitutkama orgijati. nema nista od koncerta , pisi propalo !

• ako ne budu svirali still of the night , zajebali su vas. whitesnake nemaju nijednu drugu dobru pesmu.

• kiss of death
    kiss of death

Ovo cak ni Laza nebi napisao

comment_2319859

Zasto mislis da niko nije slusao?Nema komentara? Ionako se svi napusavaju.

Prvo slusanje:prva stvar je mogla biti na Slide it in, druga je balada tipa 87 il Slip. Prvi utisak,necu dalje. samo fale poletne pesme tipa Give Me All Your Love. Previse mi vuku pesme na pesmu Best Years sa proslog. I ovo je sad prvi utisak nestrpljiv i prvo slusanje.

Sluam drugi put i kande je bolje, samo mi se cini da ima prizvuk proslog sto mi i nije najbolje. A ne sumnjam da ce ponovo oduvati na koncertu kod nas

Edited by heavyervin

comment_2321715

Sve u svemu, album je odlican! Vratili su se bluzu sto je najbitnije i najpohvalnije, dosta pesma su onako hitovi na prvu loptu, par finih balada od kojih je naslovna najbolja. Coverdale nazalost retko koristi svoj briljantni donji registar koji je njegovo najbolje oruzje. Premasili su moja ocekivanja, svaka cast!

comment_2326113

Moji utisci su da je u prvoj polovini albuma pokušao da povrati onu energiju sa slip of the tongue... bezuspešno.

Druga polovina albuma je zreliji, polaganiji i 'srećnije' obojen hard rock i lepše mu stoji da u ovim godinama peva umerenije ali i dalje sjajno i melodično, nego da vrišti o neuzvraćenoj ljubavi iz dubina mošnica i patnji posle raskida

Zanemarujući te 2-3 stvari koje ne vrede krivog... dobar album.

comment_2326165

Konačno stižem da napišem koju reč o albumu... Dakle, prvi utisak nije baš najbolji. Barem kod mene. Činjenica je da sam očekivao malo više energije i, što neko reče, poletnih pesama, pa mi ovo "spuštanje lopte" koje traje čitav album nije prijalo baš. No, i pored ovoga, daleko od toga da mi se album ne sviđa ili šta već, samo... ne znam, očekivao sam mnogo više "prženja", a manje bluza. Ipak, poučen iskustvom sa prethodnog albuma (koji mi, takođe, iz nekih razloga nije lepo legao na prvih par slušanja), tek kad ga budem dosta puta izvrteo usudiću se da kažem nešto konkretnije. Ovako, na prvo slušanje, album mi je malo bledunjav, nažalost.

comment_2326721

Pola albuma je po mom ukusu , pola mi nekako za pred spavanje . Sta li sviraju na turneji sa novog ?

• 4 weeks later...
  • 3 months later...
comment_2394157

Svi nabavili karte...a komentar o koncertu, niko!....da nisam bio prilično bih se zabrinuo...no srećom bejah tamo gde udaraju gromovi i vitlaju oluje.!

1. Best Years 2. Give Me All Your Love 3. Love Ain't No Stranger 4. Is This Love 5. Steal Your Heart Away 6. Forevermore 7. Guitar Duel 8. Love Will Set You Free 9. Drum Solo 10. Slide It In 11. Fool For Your Lovin' 12. Here I Go Again 13. Still Of The Night

http://www.youtube.com/watch?v=wMeUEDGESKs&feature=related

Edited by Ahonen Son of the sky

comment_2394161

smešno...pa to ne da nije za poredjenje niti su se takmičili niti su imali isti odziv....deplasiran je bilo kakav komentar. Inače, naravno nisam fan J.P...svaka čast onima koji to slušaju. Posle Vajtsnejka rekao sam im laku noć i zbogom.

Edited by Ahonen Son of the sky