March 11, 200520 yr comment_730389 Moondive je jedan od najorginalnijih bendova kod nas.Mada su ok i Demether. Moondive orginalni Ovo je smesno.
March 11, 200520 yr comment_730559 Samo vi slusajte Iron Maiden i Venom ... to su jedina 2 original benda ... sve ostalo su kopije .... mi cemo uzivati i u "kopijama"
March 11, 200520 yr comment_731188 Dakle, mole se svi ljudi koji planiraju da prave power metal bend sa zenskim vokalom da prestanu da misle na to! Obzirom da je svaki zenski vokal kao Tarjin, onda je glupo da ih kopirate... Molim Vas ljudi! Valjda smo presli sve ovo!!! Moondive nema slicnost, ali NI JEDNU slicnost sa NWom... Gledajuci textualno, zanrovski i sl. Dakle, ne znam zasto se o ovome raspravlja!!! @MOONDIVE: Bilo bi dobro da na sajt stavite FAQ pa da nam za pocetak ispisete nesto o textovima. Cime su inspirisani i o svakom textu po nesto, o cemu je i tako... I zasto nije sajt updateovan od decembra??? Edited March 11, 200520 yr by Planet_Hell
March 11, 200520 yr comment_731454 Dakle, mole se svi ljudi koji planiraju da prave power metal bend sa zenskim vokalom da prestanu da misle na to! Obzirom da je svaki zenski vokal kao Tarjin, onda je glupo da ih kopirate... Molim Vas ljudi! Valjda smo presli sve ovo!!! Moondive nema slicnost, ali NI JEDNU slicnost sa NWom... Gledajuci textualno, zanrovski i sl. Dakle, ne znam zasto se o ovome raspravlja!!! @MOONDIVE: Bilo bi dobro da na sajt stavite FAQ pa da nam za pocetak ispisete nesto o textovima. Cime su inspirisani i o svakom textu po nesto, o cemu je i tako... I zasto nije sajt updateovan od decembra??? Za sajt je zaduzen Vlackey a on jedno vreme nije imao pristup netu.Verovatno ce uskoro biti novina.Poz!
March 11, 200520 yr comment_731494 Za sajt je zaduzen Vlackey a on jedno vreme nije imao pristup netu.Verovatno ce uskoro biti novina.Poz! Obavezno bacite neke nove slicice na sajt
March 11, 200520 yr comment_731516 Za sajt je zaduzen Vlackey a on jedno vreme nije imao pristup netu.Verovatno ce uskoro biti novina.Poz! Vlakey, BEZ "C" ... Sad mi radi net kako treba, i sve shto treba u vezi sajta, pishi na [email protected]... Jel se vazhi, kolega Marpeggio?
March 11, 200520 yr comment_731529 Vlakey, BEZ "C" ... Sad mi radi net kako treba, i sve shto treba u vezi sajta, pishi na [email protected]... Jel se vazhi, kolega Marpeggio? Naravno kolega! Izvini zbog grske u imenu
March 12, 200520 yr comment_731693 Fancy je stvarno izdao album za city records metalci a izdaju za citi
March 12, 200520 yr comment_731766 metalci a izdaju za citi Ulogovao si se ovde samo da bi pljuvao bend.Bolje pravi svoj pa ga hvali. Smiljka pozdrav
March 12, 200520 yr comment_731781 Ulogovao si se ovde samo da bi pljuvao bend.Bolje pravi svoj pa ga hvali. Smiljka pozdrav Imam ja svoj bend
March 12, 200520 yr comment_731923 kolege... sve vas voleeeem duh shezdesetih.... Fancy je stvarno izdao album za city records ....reci! Imam ja svoj bend ...kladim se da je neki tr00 gr1m necr0 bend, s' obzirom koliko nas volish...
March 12, 200520 yr comment_732093 duh shezdesetih.... ....reci! ...kladim se da je neki tr00 gr1m necr0 bend, s' obzirom koliko nas volish... U svakom slucaju je boli od vaseg
March 12, 200520 yr comment_732142 U svakom slucaju je boli od vaseg A, po cemu ti je ovaj bend toliko zanimljiv da 70% tvojih postova pada bas ovde??? Ako ne volis ovaj bend, OK, ali ne smaraj vise ove ljude ovde, kad te molim. Rekao si svoje misljenje i SUPER TI SI MOJ IDOL AJDE SAD IDI, RADIMO...
March 12, 200520 yr comment_732306 A, po cemu ti je ovaj bend toliko zanimljiv da 70% tvojih postova pada bas ovde??? Ako ne volis ovaj bend, OK, ali ne smaraj vise ove ljude ovde, kad te molim. Rekao si svoje misljenje i SUPER TI SI MOJ IDOL AJDE SAD IDI, RADIMO... Slazem se sa tobom
March 12, 200520 yr comment_732360 A, po cemu ti je ovaj bend toliko zanimljiv da 70% tvojih postova pada bas ovde??? Ako ne volis ovaj bend, OK, ali ne smaraj vise ove ljude ovde, kad te molim. Rekao si svoje misljenje i SUPER TI SI MOJ IDOL AJDE SAD IDI, RADIMO... ne smaram ih samo uticem da budu bolji bend.