Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.6k
  • Views 276.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

i vi idioti i dalje dajete minuse na svaki moj post. Zanimljivo je koliko ste glupi. Narcisi koji misle da su samo oni u pravu, a bilo sta sto oni nisu doziveli ili videli je automatski neistina. To o

• sale 3sm Larry Flynt
    sale 3sm Larry Flynt

http://www.jointherealm.com/sigil.html  

• O opa Svidja mi se to sekvoja, dugo to nisam cula Elem, necu da se kurcim oko ovoga sad, da kenjam o tome kad sam krenula da citam serijal posto ce delovati nerealno jako buduci da sam mlada i dalje

comment_2445980

ja bih samo zamolio da kako se bude priblizavala druga sezona da nastavimo sa spojler tagovima.

Znaci ako nekoga bas i svrbi dupe da pise ovde ono sto ce se tek dogadjati (iako ima temu o knjigama i moze tamo), neka stavlja u spojler tag.

Tokom prve sezone su to uglavnom svi poshtovali, sram bilo izuzetke (khm, Mita, khm...) :da:

Svi znamo da su knjige sjajne, ali meni nekako trulex da ih citam sad, bas mi je dobra serija ovako kad nemam pojma sta je sledece

edit:

lol, ravno 4000

Edited by DBrave

comment_2445981

ja bih samo zamolio da kako se bude priblizavala druga sezona da nastavimo sa spojler tagovima.

Znaci ako nekoga bas i svrbi dupe da pise ovde ono sto ce se tek dogadjati (iako ima temu o knjigama i moze tamo), neka stavlja u spojler tag.

Tokom prve sezone su to uglavnom svi poshtovali, sram bilo izuzetke (khm, Mita, khm...) :da:

Svi znamo da su knjige sjajne, ali meni nekako trulex da ih citam sad, bas mi je dobra serija ovako kad nemam pojma sta je sledece

edit:

lol, ravno 4000

Sto veci broj to veci no lajfer , nije to bas za hvaljenje

comment_2446249

Knjige sam procitao pre nego sto je 90% ljudi i znalo sta je, al stvarno daj pustite ljude da gledaju seriju, koga boli kurac jel knjiga bolja il ne, nije mi jasno zasto ljudi imaju potrebu da ulecu u teme i kazu jednu od najcuvenijih recenica u istoriji: 'serija/film su ok al knjiga je bolja'?! Pored onih 'Komunizam je dobra ideja al nikada ne bi radio u praksi' i 'Srbi imaju najveci kurac na svetu' to je najsmor konstantacija ikada, a nije ni uvek potputno tacna, dakle, pustite da cita ko sta oce i gleda ko sta oce i prestanite da serete : P

Nego, mrzelo me sve da citam zbog ogromne kolicine budalastina, kad je oficijalno zakazano prikazivanje 1 epizode druge sezone?

Meni je serija super, odlicno su docarali atmosferu knjige, al ono, kad sam cuo da HBO radi nisam ni sumnjao.

• 1 month later...