Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 351
  • Views 40.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Supergalactic Lover
    Supergalactic Lover

Sto smara vise ovaj LazaGNR u fazonu 'sve je sranje samo je do jaja ono sto se meni svidja'?

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Nekada sam i ocekivao nesto od ovog festivala,ali svake godine je sve gori i gori tako da ne verujem da cu otici skorije tamo. Line up je govno. Dole Exit!!!

• Procitao sam pazljivo skoro sve postove na ove 3 strane i imam da kazem par stvari. Prvo i najvaznije,sta traze oni koji pljuju metal na metal forumu i zasto se odmah ne banuju? Drugo,mislim da je n

comment_2349528

Ja pre kojih nedleju dana gledao da popunim taj obrazac, i bilo kasno uvece pa rekao aj sutra cu. I dodjem sutra i ono zatvorena prijava za volontere. Bas sam se smorio, a bilo je super prosle godine volontirati.

Tako da najverovatnije idem samo poslendji dan, na Portishead, Kreator i Grindermana.

Edited by Lunar

• Author
comment_2350085

Alongside the already announced Kreator, Explosive headliner list is leghtened by Russian Arkona, Australian metalcore band Parkway Drive, as well as British punks Anti Nowhere League and Discharge. Explosive has also confirmed metal, black metal and extreme metal bands Negura Bunget, Rapid Force, Kozeljnik i Mechanical God Creation, whereas the rest of this stage's line-up will be known as soon as next week.

Bedno :no: Kreator je bolji od svih ovih bendova zajedno pa na kvadrat.

Edited by Night Prowler

• Author
comment_2350100

How 'bout no? Reci nekom hc/punk fanu da Discharge i ANL nisu imena pa ćeš čuti odgovor.

Ne kazem da nisu imena, ali je meni Kreator bolji.

Ovo ne da je bedno, nego sramota...ubedljivo najgori line-up u istoriji Explosive Stage-a.

Slazem se. Kapiram da nema sanse i da ih boli dupe, ali najbolje bi bilo da naprave poseban stejdz za metal i poseban za pank i sl.

Uglavnom, od svih ovih bendova koji su objavljeni za EXIT, samo Kreator i Big Audio Dynamite me zanimaju. Sreca sto su istog dana, jos samo da im se ne poklope termini.

comment_2350166

Arkona bila u NS i BG, Parkway + ANL + Discharge pank đubre za prepubescente, Kozeljnik svi gledali x puta... Jedino Negura i Kreator ali se ne isplati ako ne ubace bar još 2-3 metal benda, makar i na main. Ostatak termina će, po običaju, biti popunjen "proverenim domaćicama" koje smo svi gledali od 2005. bar po 3 puta svaki...

Budžet Explosiv bine nikad manji...

Edited by Ninoslav

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.