May 15, 200520 yr comment_797001 u protivnom nikada vishe do kraja zivota necu ici na letovanje u tu shabansku zemlju... speak for yourself...ja bih ceo fakultet dala za dve nedelje na Tasosu ma samo reci da ides zbog koncerta i nabaci neki smile
May 23, 200520 yr comment_806214 nek' se javi neko ako ima vezu u ambasadi!! chasticu ga viskijem! Ja bih za koncert Satunusa chastio lignjama,kavijarom,jastozima,tompusima... Shkrtice... Edited May 23, 200520 yr by R i d d l e R
June 1, 200520 yr Author comment_813798 Here's the setlist of Saturnus Saturday show in Athens (ovo mi je poslao jedan Grk koji je bio na certu): Empty Handed I long (new) Inflame thy heart Pain washes me (new) Starres Paradise belongs to U (medley od 20-tak minuta) Lost my way Descending (new) Softly on the path you fade Murky waters (new) In your shining eyes Drown my sorrow Christ goodbye uhh.... zivot je govno. p.s. mozda izvucem video snimak s ovog certa. zainteresovani neka se jave na pp za par dana...
June 1, 200520 yr comment_813864 svirali su Softly on the path... vidim da polako krece prezentacija novog albuma. i bio je red... ps. ukoliko i kada dodjes do ovog video materijala obavesti me na pp.
June 1, 200520 yr comment_813869 p.s. mozda izvucem video snimak s ovog certa. zainteresovani neka se jave na pp za par dana... p.p.s. ispamovacu ti mailbox dok mi ne prosledish taj video snimak
June 1, 200520 yr Author comment_813878 svima (koji budu trazili) cu da srezem ako/kada mi stigne disk... sve zavisi od te devojke (Grkinje) koja je valjda i napravila snimak.. dobicu danas/sutra i slike s certa... inace, koncert je (izgleda) bio..... i josh jache:
June 1, 200520 yr comment_814002 Molim te da me ne preskocis sa tim snimkom evo javio sam se medju prvima
June 1, 200520 yr comment_814117 MENI PRVO, JA SAM TI SAPATNIK!!! Uopste nisu smarali sa novim... a ne kao neki tamo PL...
June 1, 200520 yr comment_814125 Molim te da me ne preskocis sa tim snimkom evo javio sam se medju prvima ja cu dobiti i slike...utata ladno su svirali Starres......godn damn it!
June 1, 200520 yr Author comment_814331 e ljudi, dobila sam par slika, al' su prevelike, pa me mrzi da vam saljem, al' dobicete ih sa sve video zapisom kad mi stigne from Greece. dakle, lista za disk je: rain delay marcoman amy forever autumn mirko dakle, komada 5... cim stigne disk (kontam za dve nedelje), obavesticu vas sve na pp.
June 1, 200520 yr comment_814582 E stvarno si srce (ne ti Agarthe, nego Angel of desire) mrzi me da radim quote ako budes mogla da smanjis neku sliku ti je zakaci ovde na topic, neku najgotivniju, cisto da nas zainteresuje, ako ne, nema ni veze
June 2, 200520 yr comment_815031 Mirko sreco, pa i ti hoces satMurnus p.s.....vracaj mi diskove p.p.s....poslala sam ti pp za ovaj Tool night u petak, pa mi odgovori/zovi da se dogovorimo Edited June 2, 200520 yr by amy_mccoy
June 2, 200520 yr Author comment_815078 7 diskova... broj se umnozava iz sekunde u sekundu... rezac me vec tuzno gleda...
June 2, 200520 yr comment_815081 Mirko sreco, pa i ti hoces satMurnus p.s.....vracaj mi diskove p.p.s....poslala sam ti pp za ovaj Tool night u petak, pa mi odgovori/zovi da se dogovorimo ugghhh....hhhmmm... diskove?a kakve diskove? jel kosmo-diskove?ne znam, nemam ja to al mozda ima nele, on i tako stalno kuka da ga bole ledja
June 2, 200520 yr comment_815304 ugghhh....hhhmmm... diskove?a kakve diskove? jel kosmo-diskove?ne znam, nemam ja to al mozda ima nele, on i tako stalno kuka da ga bole ledja dada...glumi amneziju ....videces ti sutra na Akademiji ko je veci
June 2, 200520 yr comment_815490 svima (koji budu trazili) cu da srezem ako/kada mi stigne disk... sve zavisi od te devojke (Grkinje) koja je valjda i napravila snimak.. dobicu danas/sutra i slike s certa... inace, koncert je (izgleda) bio..... i josh jache: sudeci po komentarima sa saturnus-ovog oficijalnog foruma, svirka je zaista bila odlicna.
August 12, 200520 yr comment_873819 "Firebox Records proudly announces the signing of celebrated Danish doomsters SATURNUS. The band and label have negotiated a contract for two albums; the much-awaited third full-length Saturnus studio album will be recorded later this year and is currently slated for an early 2006 release." sudeci po desavanjima oko Saturnus-a poslednjih godina, ovo i nije neka vest.