Jump to content

Evropsko prvenstvo u košarci - Litvanija 2011.


Baal

Recommended Posts

Guest Bata Životinja

Dudino vreme je odzvonilo. Čekam celo prvenstvo da to napišem, ali igramo užasnu košarku ove godine, a i Dudine odluke su vrlo diskutabilne... Cele sezone u Olimpijakosu loše vodi ekipu i ove godine reprezentaciju. Čekam sutra meč protiv Grčke, pa posle toga ću se raspisati, ali jasno je da sistem mora da se menja, nov trener i neki novi igrači.

 

 

Zanimljivo, a kad ja to napišem pojavi se deset psihopata da me rastrgnu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

igrali smo lose,bez ideje i izgubili smo...rusi su bili nista posebno,al mi bas ocajni...ne moze se gubiti toliko lopti i ne moze se dati neograniceno sloboda igracu koji nema muda...kada da kos sa 9 metara,super nam je,covek ima srce,ovo-ono...i ja bi pogodio nekad iz takvih pozicija...dobar igrac,al jako samoziv...da zajebemo sada to ko je trebao,ako bi bilo i te stvari,jebi ga,to nam je sto nam je...misljenja sam da nam je tekma sa francuzima odlucila...sto psiholoski,sto po drugim stvarima...idemo dalje...kosarkasi makar imaju kredita...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ocajni smo bili,katastrofa i razocarenje.Manje/vise smo bili takvi celo prvenstvo,i realno nismo ni zasluzili nista vise od ovoga.Reprezentacija koja popusi od apsolutno svih direktnih rivala za medalju zasluzuje pakovanje kofera i kraj price.

Samo,smesno je kako pojedinci koji su do pre tri dana govorili "Dudo majstore pa ti si bog!" sada kazu da nije ni za kurac i da ga treba smeniti.Konstanta,usralo se.I sta bre lupetate o podmladjivanju reprezentacije,pa gde moze mladje od ovoga.Nama trebaju centri,sem Krstica su svi suvi kurac.Treba neko ko ce pozvati jebenog Milicica,i kontrolisati ga.On i Krle bi bilo totalna dominacija.I naravno,treba Teodosicu izvuci usi,isamarati ga kao dete i objasniti mu da je taj koji mu je rekao da je novi Djordjevic teski retard,da on Saletu ne moze ni patike vezati i da treba jos mnogo znoja proliti da bi bio blizu bozanstva.

  • Upvote 2
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi smo do jaja svi ostali ackur ... Isponabadam na tukidita sve ardjame i ostLE CRNOGORCE ...... Bata Zivotinja je takvo gooooono da je suludo trositi reci na spodobu .... Umro majci je najlepsa zelja za smrdinu i nek mi se isponapusava TOLJAGE ONE nadrkane svalerske , mamare mu se isponadrkavam u arcm .

Sramota jedna da nas sve drka jedan pusikur , pederica i iznad svega Majmunike !!!

SRETA TI JE I OTAC I MAJKA SOMINO ZIVOTINJSKA !!!!!!!!!!!!

  • Upvote 4
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

jebiga.

na prethodnom evropskom i svetskom prvenstvu smo delovali kao tim, barem mene, su momci oduševljavali pojedinim akcijama i gotovo egzibicionim potezima - imali su napad kojim su lomili protivnike. sada toga nije bilo. koliko je celom timu falio nivoca, koliko savanović koji nakon meča sa francuzima nije bio na svom nivou (bar se meni činiloda je nevcidljiv), koliko do tohga da nam na klupi smrde dva trula balvana od centara, koliko je do teove ne posebno zavidne igre i generalno činjenice da je većina igrača imala loše sezone ili je, pak, iza svega nešto ozbiljnije - ne znam.

rezultat je tu i on je neuspeh, makar i dobili grke i otišli na taj kvalifikacioni turnir, ostaje da smo pre dve godine, sa značajno neiskusnijim timom, uzeli srebro i da danas, kada je tim makar trebao da pokaže zrelost i jedinstvo imamo samo beskarjni niz gluposti - izgubljenih lopti, tehničkih greški, nerezonskih šuteva kao rezultat rasapada u napadu, kilave, pogubljene odbrane.

no, čak i takvima nam je falila jedna-dve odbrane i isto toliko napada pred kraj utakmice da okrenemo. uz zdravog tepića i rašića verovatno bi i to došlo.

jebiga.

 

ipak, nadam se da dobijamo grke i da ćemo kasnije i definitvno obezbediti odlazak na OI - do tada i ivković treba da ostane i završi planirani ciklus - gde, siguran sam, možemo više od ovoga.

izbaciti jebenog bjelicu iz ekipe, za početak.

 

 

i da, krstić i teo na krjau jesu jedino što je valjalo u našem timu. krstić kao neosporno najbolji igrač i lider ekipe i teo koji iako ne sjajan (pa mekejleb je za njega izmislio košarku) ipak za naše ostale spoljne igrače (u reprezentaciji i van nje) jebena klasa.

što se tiče ivkovića?

uletanje na teren i pokazivanje roditeljskog prsta onoj židovskoj uštvi je meni dovoljno da ga volim. :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa pravo je cudo kako smo mi i ovakvi dogurali dovde. Pocevsi od pleja koji prodaje od 5 do 10 lopti po utakmici i koji nerezonski sutira u prelomnim momentima utakmice preko bekova koji znaju da igraju samo odbranu i ne pokusaju ni da sutnu vise od jednom po utakmici pa sve do centara koji su balvani koji ne mogu ni na prste da se podignu dobija se jasna slika veoma jadnog tima. Odabir igraca za prvenstvo katastrofalan. Nemoguce je da Srbija nema ni jednog beka sutera!!!!!!! Nemoguce je da sem Krstica nema ni jednog centra koji moze da da kos i da skoci vise od 5cm!!!!!

 

Rezime prvenstva:

 

SUSTINA NASE PROPASTI U CAPS LOCK STILU JE TA DA NASI NISU ISTRCALI 3 KONTRE NA CELOM PRVENSTVU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEKADA OKOSNICA IGRE NASE REPREZENTACIJE(dok je ona harala svetom) SADA NE POSTOJI UOPSTE!!!!!!!! NIKO NE MOZE DA POTRCI JEBO IH KURAC DA IH KURAC JEBAO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

generalno svugde smo bili tanki, ulaz, sut, skok, plus brdo izgubljenih lopti...nasi plejevi ne mogu da pogode kos sa distance, evo bas gledam statistiku, Teodosic i Markovic imaju zajedno sut za tri 18/65, pa bog te jebo Djordjevic je sam davao po 10 trojki na samo jednog utakmici...Keselj i Savanovic su bili dobri na pocetku posle su skroz stali plus sto Keselj ne ume nista da uradi osim da ceka u cosku da mu neko dobaci loptu..ova dva balvana od centara skroz neupotrebljivi...

 

Rakocevic ima i ulaz i sut, sad pitanje je kako bi se uklopio, uglavnom on je sad vec mator i sigurno nece vise da igra za reprezentaciju...steta je sto nakon one bruke u Beogradu neki igraci vise nikad nisu igrali iako su bili u najboljim godinama, recimo Rakocevic, Milicic, Radmanovic, Stojakovic...nadam se samo da nece i ovaj tim da se rasturi jer bolji nemamo...

Edited by LoveHateLove

Share this post


Link to post
Share on other sites

Не тако давно, деведесетих, могли смо да саставимо две репрезентације за највише домете. Две, и трећу до пола. Сада не можемо ни ову једну да скрпимо, па нам играју свакојаки Паунићи, Марковићи, Перовићи, Бјелице и остали медиокритети. Зато једна неваспитана и безобзирна будала као што је Тео и поседује неограничену слободу у игри. Лик има приватну репрезентацију. Наравно да због тога треба кривити селектора Ивковића, али га са друге стране и не треба кривити, јер је са овим лимитираним играчима постигао свемирски успех пре 2 године. Другим речима, пошло му је за руком да извуче 200% њихових објективних могућности, а то се дешава само једном у животу...

 

 

 

 

 

јбг.

Edited by vudurinator

Share this post


Link to post
Share on other sites

na prethodna dva prvenstva nas je vadio sut za tri poena, Savanovic, Keselj i Bjelica su nenormalno dobro sutirali, pa i Teodosic, ove godine su svi zakazali a nije bilo igraca koji su mogli da ih zamene, plus sto se Rasic povredio...

 

zanimljivo je uporediti statistiku Teodosica i Parkera, Teodosic za dva 19/43, 44.2%, za tri 15/52, 28.8%, vise suteva za tri nego za dva naspram Parkera: za dva 55/110, 50.0% za tri 5/21, 23,8%, pet puta vise sutira za 2 nego za 3 gde ima los procenat, ali jbg. covek ne siluje, lepo se vidi koliko je Parker iskusniji i racionalniji igrac...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bez obzira da li pobedimo sutra, vreme je za novog trenera i promene u savezu i pozivanje mlađih igrača. Nedović i Lučić su ove godine morali da budu na širem spisku, ali ajde da ne dužim sada, kao što rekoh, sutra ću posle meča protiv Grčke.

 

У савезу су скоро биле промене, и што се тога тиче ја ту ништа не бих дир'о. А како смо играли цело првенство, боље и нисмо заслужили. А опет, ко зна како би било да Савановић није промашио оно против Француза. И кад га већ споменух, он је на целом турниру био дебело испод свог просека. Да нам је фалио Величковић - јесте, али не може цео тим да зависи од једног играча. Перовића више не треба никад звати у репрезентацију. И шта је уопште са Миличићем? Што се Теодосића тиче, њему треба тренер који ће да га шамара кад год прави срања као синоћ. Посерем му се у оних 20 поена, кад је имао 10 изгубљених лопти. Кешељ као да је стао после оне прве три утакмице. Нигде се човек није видео. Крстић нас је једини колико-толико држао на свакој текми, али не може ни он сам све. Ако су нам због нечега фалили Рашић и, синоћ, Тепић, онда је то због могућности да имамо више играча у ротацији. А што се Дуде тиче... Јесте он велики тренер, јесте он легенда, и свака му част на свему што је постигао, али некако је постављао мртву игру цело првенство. Ја сам за то да се врате Обрадовић или Пешић.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stojim vam dobar svima da bih sigurno pokazao vise od nekih u ovoj reprezentaciji ovako bez ikakvog treninga. Ne daj boze da dohvatim loptu jedno mesec dana intezivno. Trojke sa pola terena i aj cao odbrani.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...