Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 610
  • Views 50.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
comment_1519009

Posle dosta vremena evo vesti iz našeg tabora! Novi gitarista Posmrtne Liturgije je Usud koji je svoje muzičko i tehničko umeće, kao i volju pokazao već na prvoj probi posle koje smo prezadovoljni kako se stvari odvijaju! Za sada još uvek razmišljamo o jednom nastupu u decembru, mada kao što rekoh, još uvek razmišljamo, a nastupa će biti od početka iduće godine! Urađen je i intervju za građanski list koji će biti objavljen uskoro, čim prođe cenzuru i ostalo od strane istog lista! U pregovorima smo sa jednom inostranom izadavačkom kućom za izdanje, distribuciju i promociju novog albuma, ali o tom po tom!Za sada toliko!

Kaos! Pobeda!

comment_1519793
slusam sada ovu stvar "Vama Marg"....stvarno ogroman napredak,dosta dobro zvuci,srecno u nalazenju izdavaca,i naravno podrska kolegi iz benda pivopije.gif

napredak je primetan kada čovek zna šta hoće i ima ljude koji ga 100% u tome podržavaju i muzički i idejno, a tu spada i tvoj kolega iz benda, i moramo reći da je veoma talentovan i da će mnogo doprineti zvuku i celokupnoj slici kakvu imamo u planu da predstavimo! Haos konačno kreće da se kotrlja!

Hvala svima na podršci!

Salve!

comment_1519817
napredak je primetan kada čovek zna šta hoće i ima ljude koji ga 100% u tome podržavaju i muzički i idejno, a tu spada i tvoj kolega iz benda, i moramo reći da je veoma talentovan i da će mnogo doprineti zvuku i celokupnoj slici kakvu imamo u planu da predstavimo! Haos konačno kreće da se kotrlja!

Hvala svima na podršci!

Salve!

u tom duhu,mogao bi jedan demo za mene :)

comment_1522181

Tek sam nedavno poslusao jako pazljivo stvari, zanemarivsi produkciju, i mogu da kazem da je ovo odlicno. To serve... je ubica. Vec sam rekao i Aci sta mislim o produkciji ali kada mi je on objasnio pod kojim ste uslovima snimali, shvatio sam o cemu je rec. Slusao sam i kod Usuda pripremljene nove stvari... nemam nikakvu primedbu, samo reci hvale.

Pozdrav za Ratnike Crnoga Svetla!

comment_1525102

ažurirana je i my space stranica i možete je pogledati na ovom linku!

Posmrtna Liturgija @ My Space - Cult Of Posmrtna Liturgija

Uskoro i web stranica sa svim detaljima i novostima!

Hail Satan! Hail Victory! Hail Chaos!

Edited by POSMRTNA LITURGIJA

comment_1529145

Naravno da nije napustio! Usud radi sada sa nama i navrogom paralelno, a takođe i sa još jednim bendom koji tek treba da se predstavi srpskim black metal fanovima! Mogu samo da kažem da će Usud doprineti mnogo radu Posmrtne Liturgije svojim muzičkim umećem i da smo na to ponosni!

Živeo Haos!

comment_1529641

Oj ljudi... Vidim da sam trenutno u centru paznje pa mogu samo da kazem hvala!

Dragane, znam da ti se svidela proba, al da sam toliki utisak ostavio... Nisam znao... :) :) :)

Stvarno lepo...

zlo i naopako!

666999

comment_1532176

Nove vesti.

Uskoro će biti demosa za poručivanje preko mail-a, omot je skoro gotov. Radio ga je slavonic iz benda navrog, sa motivom koji je delo Branislava Crvenkovića.

Rađen je i intervju za britansko izdanje terrorizer-a ka kome će biti link kada bude objavljen!

Ave Satan!