Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_129457

Odličan thrash metal. Ovaj lik je tu ploču jurio i našao je u Francuskoj i bio je presrećan. Inače, tip sluša od metala samo thrash i vrlo malo death meta bendova i retko koji mu se bend ne sviđa. Recimo, nije mu se dopao Fatal Embrace (jeste uživo, ali ne album).

• Author
comment_130279

Jebiga, steta sto nisu bili bar malo popularniji, verovatno bi album bio dostupniji. Stvarno, nije mi jasno u cemu su oni pogresili? Imidz, ili bolje receno - nedostatak istog?

• 1 year later...
  • 1 year later...
comment_767895

Па, да, мало се зезам. Колико је мени познато, само онај демо Еп и тај један дугосвирајући албум.

А, мој нови сарадник на фанзину, гос'н Мађар је обећао да ће ми послати интервју са њима, чим добије одговоре.

• 1 year later...
comment_1128709

Thrash vredan paznje!

BTW oni imaju dva demoa, dva EPa i jedan full length, a ja imam samo ovo poslednje dodushe ostalo ce se pojuri kao i uvek..

Ono shto bi uchinilo ovaj album boljim jeste neshto bolji songwriting, vokal je neshto bolji od prosechnog i ima dobar vrisak, od pesama meni se lichno vishe od ostalih svideshe "BNR", "Final Frontier" i naslovnica. Cenim da kad krenu melodichniji delovi&solaze da ti delovi stvarno zvuche extra ali kad krenu neki brzi riffovi polako preraste u smor..

Apart from that...dobra thrasheraja

• 5 months later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...
  • 3 months later...
comment_1463435

Gledah juche "Wild At Heart" filma, kad ono, prva violent scena, krece neko przenje..no ne prepoznah koje..samo posle chujem kako idu (u filmu) na koncert Powermada! :) Gde li njih iskopashe... Anyway "Slaughterhouse" se javlja na filma i to u vise delova, tako da ono, primetna je... Interesting.