Jump to content

Tema za ekipu


Baal

Da li je Kuruz Delija ili Grobar?  

66 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Pripadnici "Kobri", jedinice Vojne policije, danonoćno brinu za bezbednost nestašnog Danila. Koliko je to težak posao videlo se u junu 2014, kad je mladi Vučić na splavu "River" nasrnuo na fudbalskog golmana Vladimira Stojkovića. Ljut što je Stojković prešao iz voljene Zvezde u omraženi Partizan, Danilo je hteo da ga pedagoški pretuče.

Pošto je i golman tada imao policijsku zaštitu, nije došlo do ozbiljnijeg incidenta, ali ostala je ilustracija naprasnog karaktera nesuđenog prestolonaslednika. Danilo se bahato ponaša i prema profesionalcima iz Vojne policije. Jedan od njih na Tviteru je opisao scenu kad je Danilo, u ranim jutarnjim satima, izašao iz noćnog kluba, pa zastao pored zida, da mokri. Dok se olakšavao, pitao je "Kobre": "Jel da sam najjači?" "Najjači si", odgovorili su mu momci iz obezbeđenja.

Ipak, treba priznati da se Danilo tako ponaša i prema ocu. U bolesnoj potrazi na nepostojećim pedigreom, Aleksandar Vučić falsifikuje prošlost. Pradedu Radeta predstavlja kao bogataša bez premca od Bugojna do Dubrovnika, a dedu Anđelka kao narodnog heroja. Da bi dokazao koliko mu je loza plemenita, nadao se da će naslednici biti dostojni njegove mašte. U njihovo obrazovanje je uložio mnogo, skupo je plaćao školovanje u "Ruđer Boškoviću", kod Mladena Šarčevića, i u ruskoj školi. Uzalud. Lađe su mu potonule 2016, kad je Danilo odbio da nastavi obrazovanje.

- Moj sin nije upisao fakultet, biće uspešan radnik - rekao je Vučić. / сећам се ове изјаве.

Dve godine kasnije, prinudio je Danila da se upiše na Geografski fakultet u Beogradu. Kad mu je sin dobio indeks, ponosni otac je častio dvorsku svitu u luksuznom restoranu "Salon 1905".

Poslednjeg dana prošle godine, samo što se nije šlogirao kad je na sajtu Geografskog fakulteta pročitao spisak studenata koji uopšte nisu pohađali nastavu i ne mogu da polažu ispite. Na prvom mestu navedeno je ime Danila Vučića.

Umesto da uči matematičku geografiju ili kartografiju sa topografijom, Danilo se posvetio fudbalu, odnosno zaradi na fudbalerima. Poltroni iz Fudbalskog saveza Srbije i vodećih klubova jedva su dočekali njegovu odluku da se promoviše u menadžera. Nabacivaće mu igrače i sređivati ugovore, trpaće mu pare u džepove, a sve s namerom da se tako dodvore tati diktatoru.

Share this post


Link to post
Share on other sites

gledao neko danas ovaj Bunjevcevic memorijal? 
Kokeza odigrao skoro ceo mec :haha: mozda cak i ceo, nisam bas previse paziljvo pratio, solidan deo meca branili Milan Kalinic i Boban Rajovic
a obe ekipe su nosile NAAI dresove,  CZV ekipa imala dizajnirane kao oni Kappa Pils, druga ekipa je imala na fazon one prve Lotto garniture za repstaciju, bas mi lepo bilo da vidim opet tu kombinaciju boja, vratiti i u fudbalu
reprezentacija008-e1547858867823.jpg

mozda moglo i na zaboravljene asove jbg

naravno, penal sutirao ajmo Milivoje 

Share this post


Link to post
Share on other sites

10 hours ago, darkonet said:

A sto je Japan izudarao neku balerinu u pozorištu ko onomad Bekjareva Hahaha bog 

 

8 hours ago, Мајор Гашпар said:

Kaze da je bila pijana i bezobrazna.

822a3f0e-69ab-4a1e-a41a-d155504dd5e4.png

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

razumeo bi, nije ovo Engleska sa normalnim klubovima i navijačima
ovde jedan klub radi kao ispostava DB-a, Udbe i SPC, potpuno neverovatna kombinacija, ali traje tako već 70 godina

shvatio bi Erik sa čime se borimo, kakve su zablude u pitanju i koliko je teško iznaći unutrašnju snagu da se tome otrgneš kad se otruješ kao mali

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...