Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Debeli kockar NBA zvezda, wow :bigblue:

• Replies 866
  • Views 32.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Neka ga, oduvek me je nervirao

Ja sam odlucio da ako Bulsi osvoje ove godine, narucim nesto poput ovoga, ne pitam za cenu!

joakim_noah_chicago_bulls_name_and_number_youth_shirt_1.jpg

Ako neko zna gde ima da se naruci a da salju u Srbiju, pls neka baci info.

crna maja sa crvenim slovima bi ti bila lepša.

nikad 13... samo 23...

Ma ne mora biti ovakva, to sam samo dao primera radi. Sto se tice 23-jke, to nose svi, to je mejnstrim. Ja sam andergraund hipster :rockdevil:

Ja sam andergraund hipster :rockdevil:

ima rešenja!

scalabrineshirt.png

LOLZ. Inace, omiljeni igrac iz tog tima Bulsa 90-tih mi je jedan jedini, Skoti Pipen #33. Cak i neka njegova majica dolazi u obzir :D

ja imam crvenu na kojoj pise "bulls" i tako jos neke fore. do jaja je. donela mi sestra sa ekskurzije. mozda iskopam sliku neku sutra.

a kao klinac sam imao 2-3 trenerke, jaknu itd. znojnicu i dres dzordana i dan-danas cuvam, a imam ih 15ak godina.

Edited by Grob Bez Dna

@phantasm: mislim da sam video ranije da neki lik sa nba-serbia foruma radi te majice.

Hm, kad bi mogao biti stari Arenas to bi bila premija za Memfis. Gay, Conley, majonez, Allen i stari Arenas i nema problema sa bekovima i krilima za Memfis, još se sada vratio Randolph, mogli bi da budu ozbiljna pretnja u plejofu. Kad smo kod trejdova i kupovine igrača, deluje da je najviše profitirao Milvoki, mada ni Indijana nije loše prošla sa Barbosom koji je eno dodao sinoć 12 poena za lagano gaženje po Klipersima :bigblue:

Hteo sam da ostavim sličan komentar. On je onaj klinac koji se uvek udara kao pička i najviše glumi i plače za faul :mrtav:

majmunoliki pacer.

gledao sinoć patnju finiksa u majamiju. kako su glupo prokockali 10 poena prednosti u poslednjoj četvrtini...

ZVANIČNO: Derek Fisher je novi igrač Oklahome City Thundera!

Večeras u 23.00 po našem vremenu će biti predstavljen.

-Ronny Turiaf i Miami Heat u završnim pregovorima.

-Boris Diaw dobio otkaz u Charlotte Bobcatsima.

A Filadelfija počela utakmicu sa Knicksima šutem 0-14 :pivopije:

Ljudi, ponesite kišobrane sutra. BEN GORDON 42 poena protiv Denvera, šut 12/16, trojke 8/8, slobodna bacanja 10/11 :mhihi: Ima još 14 minuta da se igra :lol:

9/9 imao na kraju.

sad vidim da je veceras izjednacio sopstveni rekord, jos dok je igrao u cikagu imao je isto 9/9. isto tako je imao i ludak sprewell 9/9, a ja se sve nesto tripujem da danilovic drzi nba rekord 7/7 ono dok je igrao za majami.

shutirao loson proshle sezone 10/10 i na kraju promashio jednu pa se onda verovatno ne rachuna.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.