Apeiron Posted February 19, 2005 Author Report Share Posted February 19, 2005 ..nisam u toku i mrzi me da citam unazad 5 strana... laki ipak mi ponesi Fozzy i castim te pivom!!! Ma naravno. Poneo bih i tako i ovako, sad kad si vec pivo pomenula, to je samo dodatni razlog Vidimo se soon. Poz! p.s. Independior - nego sta nego Zog records! Jedina kuca uz Krv Produkciju (www.krvprodukcija.tk) koja je total respect! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 Ma naravno. Poneo bih i tako i ovako, sad kad si vec pivo pomenula, to je samo dodatni razlog Vidimo se soon. zahvaljujem!!!!i vidimo se!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted February 19, 2005 Author Report Share Posted February 19, 2005 ej nistaro jel bilo kakvi sisara u molosu? Vidim da cu tebi definitivno morati davati casove iz pravopisa. Lose je bilo tamo, smor. Usput, saznah da nam je disk stigao do Golden Lake Productions u Skotsku, i da ga nahvalise u katalogu - pise ethnic black metal Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 Usput, saznah da nam je disk stigao do Golden Lake Productions u Skotsku, i da ga nahvalise u katalogu - pise ethnic black metal Poz! Fini, fino, ma svaka cast, a za pravac nisu ni promasili puno! A kakve su ono najave Interfector progblackdeath, a meni u Intervjuu nesto drugo, ne moze to, svaki dan mjenjas pravac! Samo naprijed mango ne daj se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manga Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 Ja dojdohhh vidohhh i odohhh.......................................... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manga Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 (edited) Polako se Evropa osvaja o tome mi pricamo... vidimo se u petak... Edited February 20, 2005 by Apeiron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 Do Tokija! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarthyard Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 ma ti ces govorit do Diabla kada dobijes snus By the way mrzim onog pakistanca nece on i njegova gandza vise nikeada kod mene!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted February 21, 2005 Author Report Share Posted February 21, 2005 (edited) Interfector svira i u Smederevu! Pored sledecih datuma: 25.2.2005 - Banja Luka, Music Hall 5.3.2005. - Beograd, SKC Potvrdjeno je i: SMEDEREVO - Klub Enigma, 6.3.2005. Hit 202, zajedno sa: ANTIPOP, KONCEPT, DARGORON, PROROCK... Poz! Edited February 21, 2005 by Apeiron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted February 22, 2005 Report Share Posted February 22, 2005 INTErFECTOR I PROROCK !! HAHA! RESPECT ! Mozda cak i odem tamo... zvuci dobro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted February 22, 2005 Author Report Share Posted February 22, 2005 Ja ih do sad nisam ni cuo... Sto da ne, skupi ekipu i da pijemo i po Smederevu! Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manga Posted February 22, 2005 Report Share Posted February 22, 2005 Izvinjavam se sto vako upadam ali napali su me pogani fasisit sa svih strana.Pomazite da istrebimo kkk.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarthyard Posted February 22, 2005 Report Share Posted February 22, 2005 5.3.2005. - Beograd, SKC Ja sam tada u Oslu na CoF-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shores Of Antartica Posted February 22, 2005 Report Share Posted February 22, 2005 LAKI ISPRAVI GRESKU OPET SMO NA DEMO EXPRESS 24.2.2005. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber Posted February 22, 2005 Report Share Posted February 22, 2005 Hahaha,evo Lotke sad kod Dzeta na 202 rece da su im na koncertu specijalni gosti Thrash metal bend iz Banja Luke,Interfector Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manga Posted February 22, 2005 Report Share Posted February 22, 2005 koja scena My Webpage AI'll beat you with your spinal cord Split your skull in two I'll feast on your intestines There's nothing I can't do I'll rip your heart out of your chest Watch it beat as you cry I revel in your agony I violate and make you die Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manga Posted February 22, 2005 Report Share Posted February 22, 2005 koja greska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted February 22, 2005 Report Share Posted February 22, 2005 Manga puko! Ali vratimo se temi....koliko novih stvari svirate u petak? Dve ili je i treca spremna? Oli pripremi poveci stolic, pa da mrzim sa diskovima i Butcherianom! Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manga Posted February 23, 2005 Report Share Posted February 23, 2005 Manga puko! Ali vratimo se temi....koliko novih stvari svirate u petak? Dve ili je i treca spremna? Oli pripremi poveci stolic, pa da mrzim sa diskovima i Butcherianom! Poz JA samo zelim da kazem ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted February 23, 2005 Report Share Posted February 23, 2005 U jebote, nemoj stavljati tako ogromne slike. P.S. Sad vidim da ti moram pokazati kako se koristi PP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manga Posted February 24, 2005 Report Share Posted February 24, 2005 Ovo je pozdrav svim SRBIMA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted February 24, 2005 Report Share Posted February 24, 2005 A kako drugacije?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted February 24, 2005 Report Share Posted February 24, 2005 Sta se desili sa onim interfectorom iz Kolumbije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eternal Flame Posted February 24, 2005 Report Share Posted February 24, 2005 4. Verujem za distribuciju. Ali sedi na voz brate, prohodaj kroz Beograd, i udji u taj Mordor, nije to toliko daleko od tebe, i eto diskova Jebiga, kad nema drugog nacina. 6. Ako si jarac u horoskopu, onda shvatam zasto svadje u proteklom periodu (posto ja jesam ). Ali i dalje stojim, nije red pljuvati se po forumu, bez prethodnog upoznavanja licem u lice (a ako se secam, ti si prvi udario na mene). Vidimo se, a ti spremaj pivo. Poz! Malo kasnim za reply ali dobro. Ma nije problem za mene ali ako onaj iz Kruševca treba da seda za voz zbog jednog CD onda... i zašto pored hiljadu muzičkih prodavnica (samo u PA) nema na prodaju nijednog orginala iz cenjene izdavačke kuće? To ja zovem katastrofalnom distribucijom, mada kakva i reklama (intervju) takva i distribucija. Misliš ono dva jarca na brdu. Riba sam u horoskopu ali nisam baš vernik horoskopskih znakova. OK ja sam više popizdeo na neke tvoje stavove koji su meni apsurdni ali je definitivno to bolje razrešiti in Vivo. Za sada pijem čaj od hibiskusa zbog gripe ali ću se potruditi do svirke da nabijem imunitet za pivo. Pozdrav! PS: cenim za Conception moj takođe omiljen bend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manga Posted February 24, 2005 Report Share Posted February 24, 2005 A kako drugacije?! Pa tako i ja kazem u navedenom gore. OLi jel sviras s novom gitarom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts