Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted
comment_2493175

Red bi bio da ima tema za sve adroidase i one koji se tako osecaju.

Dakle rokajte sve korisne i zanimljive aplikacije,igrice,zajebancije,rootovanje,update-ove za razne modele i sl(tj ako mogu linkovi,ako ne onda naziv aplikacije)

Aj da pocnem sa korisnim:

Advanced task killer

Ovo je verovatno najbitnija aplikacija,jer se uvek popale aplikacije koje niste hteli ili sve koje ste koristili,jer one ostaju upaljene.

JuiceDefender

Stedi bateriju i to poprilicno,pogotovo u kominaciji s ovom gore.

App2SD

S ovim cudom se aplikacije prebacuju na SD(e sad ne moze svaka da se prebaci,ali vecina moze)

MX video player

za pustanje videa odlicna aplikacija

• Replies 265
  • Views 16.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Ajde reci mi to uzivo.Ustvari cekaj,ne mozes,polomio si vilicu u navijackoj tuci i zatim si pijan zaspao na klupi.Dobre su ti intelektualne mogucnosti.

• Josif Visarionovič
    Josif Visarionovič

Asus,imas tastaturu i baterija traje mnogo duze. Ja sam inace za 2 dana 2 puta brikovao S2 dok sam radio update preko Odina,prvo na 4.0.3 i posle na 2.3.6.

• Josif Visarionovič
    Josif Visarionovič

ICS na 256mb rama nisam siguran da ce ti najsjajnije raditi s obzirom da mnogo guta memorije. Meni 2.3.6 potrosi oko 300,ICS mi je retko ispod 500 gutao,i umeo je malo da laguje,ali to je verujem i d

comment_2493957

Ozbiljno?Pa kako onda da oslobadjam memoriju?Posto ja imam 256mb

Znaci meni sa 2.3.6 verzijom androida nije potreban?

Nije, nije. Android (tj. Linux) malo drugačije funkcioniše, tj. memoriju koju imaš će uvek pokušati da iskoristi celu i oslobađaće je ako nekom programu treba više memorije.

Najbolja stvar koja može da se uradi za memoriju je Supercharger skripta za koju ću napisati uputstvo kasnije. Samo, za nju je potrebno da imate root.

comment_2494076

Skini Semaphore_2.5.0.tar odavde. Posle toga skini ovaj apk. Ovaj Sempahore flešuješ preko Odina, to već znaš kako, staviš ga u PDA i NE ČEKIRAŠ repartition. Posle toga instaliraš ext4 apk i imaš dugme convert to ext4. Ako ti izbaci grešku da nemaš dovoljno memorije na /system pobriši preko Root Explorera neke stvari iz system/app, prvo uradi Mount R/W. Izbriši recimo Press Reader, Thinkdroid i Memo i onda opet pokreni ext4 tools.

comment_2494080

ja sam na svoj SE xperia x10 mini pro instalirao andriod 2.3.7 pomocu cyanogenmod-a i odlicno sljaka. zivot baterije mi se preporodio kada sam blokirao gomilu aplikacija sa titanium backup(pro verzijom, nije moguce ovom koja se skida sa marketa). od tada mi baterija bukvalno traje 50% duze.

comment_2494086

pa i za moj nije sve bilo kako treba dok nisu izbacili MiniCM7Pro V21, koji super radi. inace ima i Ice Cream Sandwitch - CyanogenMod 9 ali ne rade:

1) Camera

2) DHCP in WiFi Info how to use without DHCP

3) Keyboard light

4) Hardware/Software video decoder

5) FM Radio (No app for radio)

tako da pasé.

comment_2494174

ovako, skineš oba fajla, prvi raspakuješ i ceo folder iGO iskopiraš na sd karticu, isto tako iskopiraš i .apk fajl, otkačiš telefon, iz fajl menadžera pokreneš apk fajl, instaliraš i to je to

ovde imaš samo mapu srbije, naše poi, jezik i glas, ako ti trebaju druge mape i ostalo, traži na http://forum.mobilism.org/index.php

http://www.mediafire.com/?rsrgmfv8jb55kke

http://www.mediafire.com/?lv727d5x7srarvt

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.