Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Ладно има Дауда. :rockdevil:

Ја за сад највише Жабара, 5 и Аустралијанаца и Хрвата по 4. Никако Змајеви да ми падну, то ми је смор.

• Replies 348
  • Views 19.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Kako da ti verujemo posle onoga sa Mirzom? A još si i iz Smedereva...

Смедерево сам издао, а Мирза је увек имао место у мом срцу, само сам био у афекту тада.

Моцарт спорт часопис дели албум уз сваки примерак, па ко није купио...

Иначе, поправили часопис, скоро 100 страна за читање, листе готово да нема (само најјаче лиге).

Интервју са Бертом на 7 страна. :rockdevil:

Попунио сам Лигу Шампиона 2013/14, ово ми је остало па ако неком треба.

24, 47, 50, 52, 99,

115, 157, 168, 176, 199,

242, 283, 294, 296, 297,

322, 340 361,

400, 417, 440, 444, 457, 467, 472, 483, 490,

552, 559, 562, 619

Danas izvukoh Abidala i Robinja. Ne znam što su ih stavljali kad je veća šansa da se Dovla skine sa dopa nego da ova dvojica zaigraju na prvenstvu.

Jao KAmpanjaro i on će u UČK Unted zajedno sa Santakroćeom da igra intertoto kup dogodine

Ја сам добио јебеног Алесија Ћерћија, па тај има шансе да заигра на првенству исте као и ја.

E Bubakar Beri? Dai bracalu, e'o ti od mene dva Aurier-a :haha: 17 kesica uzeo danas, 73 nove i 12 duplikata...jebeni Aurier koga sam vec imao, 2x dodze

Takodze, uleteo Sunjic

Ја имам два дупликата Монтолива, данас бројао залепљене сличице, 110. Мени је безвезе да узимам пуно кесица одједном, волим полако да купујем, по 2-3 кесице дневно.

I ja tako...al nisam uzimao 3-4 dana, pa da nadoknadim :bigblue: Francuza i Hrvata vec imam po pola polelpljeno - po 8...najmanje Rusa i Taliana (po 2) i Holandjana (niedan igrac, samo grupna fotka)

Ја сам грунуо кутију одједном, дупле већ измењао, само 4 остале. Грчка, Јапан и Гана фали по 6 комада.

Ја сам добио јебеног Алесија Ћерћија, па тај има шансе да заигра на првенству исте као и ја.

I ja isto ga imam...jebote,gde su njega izdrkali.

stigao sam do 230 zalepljenih. ima se i duplikata sledeci vikend za menjazu.

ali nije mi jasno sta je sa ekipnom slicicom engleske.koliko se secam ne pamtim normalnu,kao sto imaju svi ostali,vec je sastavljena od ostalih slicica pa kao to je ekipna. tako je bilo 2006 i 2010, za ranije ne mogu da se setim.

Ваљда је Мерлин узео права за то, па не дају жабарима. То ми једино пада на памет. Ни грба нема на 2010 и 2012, неће га бити ни овде.

Грчка, Јапан и Гана фали по 6 комада.

Ako ti iz Gane fale Dzordan Aju i golman Dauda...da ti posaljem...kome god sam pokusao da ih utrapim - svi imau...jos danas isao na menjazu (Terazie) i ista prica...pa, ako ih nemas, da ne ostanu neiskorisceni :D

Edited by KazimKazim

• 2 weeks later...

krenuo na fifinom sajtu virtuelni album, pa ko hoće može da se priključi grupi...

Team ID : 26072

Password : realosvaja

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.