Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 4.8k
  • Views 389.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Branislav Stankovic
    Branislav Stankovic

Ajde i ja da se oglasim i dam neke vesti:)   Odustalo se od singla posto smo smatrali da imamo dovoljno pesama spremnih da snimimo ceo album, a snimanje singla bi svakako dodatno usporilo taj proce

• Pesma je bas dobra, i dobru misao daje o buducim radovima, jebem vas u dupe, kako ljudi ne kapiraju da bend treba da napreduje i menja se, da ne bi dosao u situaciju da isti ti seratori kenjaju posle.

comment_1181174

i da, mnogo ce losije da zvuci od raunchy jer oni snimaju gitare u danskoj a mi u zelezniku.

ali moguc je napredak za album jer cemo najverovatnije snimiti gitare u pancevu a ne u zeleznaji. reci.

btw: prvu polovinu albuma peva Tom Jones a drugu Steve Perry, bivsi pevac Journey-a. Zato i snimamo u zelezniku jer smo sve pare spucali na njih. Ali vredi.

comment_1181283
btw: prvu polovinu albuma peva Tom Jones a drugu Steve Perry, bivsi pevac Journey-a. Zato i snimamo u zelezniku jer smo sve pare spucali na njih. Ali vredi.

laugh.giflaugh.giflaugh.gif

I te kako vredi! Journey kvlt!

Ja sam za to da se gitare ipak snimaju u Zelezniku.

comment_1181338

ali u zelezniku nema sume... a poznato je da ako se zele dobre stare old skul black metal gitare za snimanje je portebna suma... da se snima zimi... nikako leti... i tako to... e, da! po mogucnosti da bude magla...! icon_wink.gif

uz mene i Kinetci-a neki zalutali klinac ce stvarno pomisliti da je ovo BM bend...! icon_wink.giforangelistening.gif

comment_1182578

@Apeiron

je8ete dokle ces da nas "kompromitujes" sa tim slikama...? icon_wink.gif

zeleznik jeste daleko ali nije samo to.... u zelezniku je uvek par stepeni hladnije negu u ostatku grada...! to je taj Norvegian-like duh...! icon_smile.gif