July 20, 200520 yr comment_854016 I da,eto ispadoh nepismena... Nije "hy" nego "hi". brzina me ubija i cini nepismenom
July 28, 200520 yr comment_859369 Mora da ce to biti neki MasterPiece. Btw.Draconic rules Edited July 28, 200520 yr by Ilija_CarrionBand
July 28, 200520 yr comment_859432 MasterJizz... Draconic... mnogo zajeban bend... mnogo se zajebavaju...
August 1, 200520 yr comment_862214 KO MI JEOS JEDNOM POMENE CAPS LOCK DOBICE PRILIKU DA POPIJE VISE OD MENE ILI CE DOBITI PO NJUSCI!
August 1, 200520 yr comment_862569 cujem da su nove/buduce stvari vrh ? Edited August 1, 200520 yr by R i d d l e R
August 1, 200520 yr comment_862718 KAKO ZA KOGA! AKO SI IZ ONE 'TROO' METAL EKIPE - BACICES PEGLU, I PREZIRATI PREKRSTENIH RUKU...! AKO SI IZ ONE 'GAY' METAL EKIPE - DOPASCE TI SE! A MOZDA I NECE... SVE U SVEMU DOSTA SU INSPIRISANE BENDOVIMA MNEMIC, RAUNCHY, SYBREED A IMA I POMALO SYMPHONY X-A...! ZNACI MODERNIJA SVIRKA SA DOSTA GRUVA I ELEKTRODA!
August 2, 200520 yr comment_863370 Jedan demo snimak koji sam ja cuo je vise nego dobar. Nije elektronika uopste primarna, mada je ima, a pesma je melodijski i sviracki stvarno vrh. Videcemo kako ce da izgleda kad dodju vokali. Stilski mi je ovako bez vokala super, jer ima i melodicnosti i krljanja. Ako se sve uradi u ovom fazonu, bice strava. Sto se vokala tice videcemo hoce li biti onako scenski jak kao Mitja .... U svakom slucaju, znajuci ljude koji rade i preslusavsi demo, kvaliteta ce biti. Da li ce to ovde umeti da se prepozna i da se ceni videcemo.
August 2, 200520 yr comment_863800 KAKO ZA KOGA! AKO SI IZ ONE 'TROO' METAL EKIPE - BACICES PEGLU, I PREZIRATI PREKRSTENIH RUKU...! AKO SI IZ ONE 'GAY' METAL EKIPE - DOPASCE TI SE! A MOZDA I NECE... SVE U SVEMU DOSTA SU INSPIRISANE BENDOVIMA MNEMIC, RAUNCHY, SYBREED A IMA I POMALO SYMPHONY X-A...! ZNACI MODERNIJA SVIRKA SA DOSTA GRUVA I ELEKTRODA! Hm,znamo li se? Ako je laza radio na tome,svidece mi se !
August 4, 200520 yr comment_865564 AKO SI IZ ONE 'TROO' METAL EKIPE - BACICES PEGLU, I PREZIRATI PREKRSTENIH RUKU...! Apsolutna iskrenost je u preziru.... Blah, sad mi treba neki smajlić koji je prebacio kosu preko face, prekrstio ruke i mrrrzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....
August 4, 200520 yr comment_865764 AKO SAM DOBRO RAZUMEO: KADA NESTO NE GOTIVIS TI - PREZIRI! A KADA NESTO GOTIVIS TI - PREZIRI JOS VISE, JER SAMO JE TAKO ISKRENO!?!?! KAZEM JA DA JE TO TROO EKIPA!
August 16, 200520 yr comment_876575 E MISLIM DA JE RED DA OBAVESTIMO BAGRU! PA POSTO NIKO NECE MORACU SAM! ELEM, JA SAM SE PRE PAR DANA I ZVANICNO UCLANIO U TU GEJ SEKTU I POSTAO NJEN PUNOPRAVNI CLAN! POZZ
August 16, 200520 yr comment_877784 E MISLIM DA JE RED DA OBAVESTIMO BAGRU! PA POSTO NIKO NECE MORACU SAM! ELEM, JA SAM SE PRE PAR DANA I ZVANICNO UCLANIO U TU GEJ SEKTU I POSTAO NJEN PUNOPRAVNI CLAN! POZZ Pa Urkel boy postao si zvanično Draconic Roady?? Jus smiling as allways!
August 18, 200520 yr comment_879041 Kada ce moci da se cuju te nove stvari? Da se skinu sa sajta ili sl?