Lou Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Consecration je beogradski bend osnovan 2000. godine. Njihov drugi album ".avi" dobio je sjajne kritike u svetu, a domaći Popboks ga je proglasio Albumom Godine 2010. Novi studijski album "Cimet" se očekuje u septembru/oktobru 2012. i koncert na Lađi biće neka vrsta pretpromocije albuma. Novosadski Grate će na koncertu predstaviti novu postavu, u kojoj ovih dana završavaju snimanje drugog albuma. Izlazak albuma se očekuje na jesen, a najavljen je tokom proleća singlom "Paranoja". Brod Lađa (ex-Olympic) je prvi brod sa desne strane kada se pređe Brankov most na novobeogradsku stranu. Ulaz je od 22h a cena ulaznice je 300 dinara. Last.fm event Facebook event Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 Cimet???! odlično. a kad oni počinju, u pola tri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 25, 2012 Author Report Share Posted June 25, 2012 Consi nastavljaju sviranje sa ispodprosečnim bendovima kao predgrupama. Dosta improvizacije u pesmama, negde je uspelo, a negde bilo nakalemljeno ili osrednje. I Danilu nije bio dan sa opremom. Na kraju, lepo beše, menjaju mesto pesmama, što je dobro, zvuk je bio ok. Pozdrav za forumaše koje videh i one koje upoznah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Што исподпросечним? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 25, 2012 Author Report Share Posted June 25, 2012 Jer su toliko loši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Па дај мало опширније, човече. Оно, нисам их никада слушао, па ако може која реч више. Шта свирају, како, зашто, курацпичкаговносиса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 25, 2012 Author Report Share Posted June 25, 2012 Za prošlu svirku sam rekao šta sam imao za Loud. Ovo sinoćnje ne znam kako da opišem. Pevač/gitarista sa sindromom krize srednjih godina, sa gitaristom sličnih godina i podosta mlađim basistom i bubnjarem. Šta je ono, neki punk/rock/metal pokušaj recikliranih rifova, bezidejnih pesama, horskog deranja u refrenima, užasnog užasnog vokala sa lošim tekstovima na srpskom koje pomenuti pevač začinjava političkim dosetkama čiji je oblik mogao da prođe sredinom devedesetih, a možda i osamdesetih, kada je Čorba zaista imao šta da kaže i to mogao da kaže sa pravom. Kontakt sa publikom presmešan, scenski nastup presmešan, što ne bi bilo bitno da je muzika dobra. Ali nije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Ali sto se ono zove brod ladja kad je splav.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 25, 2012 Author Report Share Posted June 25, 2012 Brod Lađa Splav Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 i galebovi galebovi galebovi galebovi galebovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Alex Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Bilo je fenomenalno! Predgrupu necu ni da komentarisem jer sam bio ispred i nije me privlacilo ono sto sam cuo. Konacno upoznah kultnog Lou-a. Miran i fin decko za razliku od mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Ti si se promangupirao otkad si se oshishao A bio si tako fin momak Jel to "no talvi" avatar????? :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Alex Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 ahahahahah Ma nisam, samo me je zivot naterao da ispoljavam bes. Uvek no talvi i anti tiranija!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Sinoc si bas bio leteci ontopic Consi su bili odlicni. Predgrupa pogresna. Svetla previse. Znojavih ljudi bez majica - previshe Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Najlepsi si <3 ja sam dosao na kraj benda grate, hteo da udjem da cujem to malo sto je ostalo od pesama i ljudi mi rekli da je bas lose pa ostao napolju do consecration svirke.... svirka je bila kul skroz, dosta improvizacija, masnoce, bilo mi je lepo i toplo... samo ona pesma praskozorje mi je bas gej nekako.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Praskozorje je pesma za devojcice koje se same vracaju kuci iz grada preko Brankovog mosta, u avgustovsko svitanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Alex Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 (edited) Milose, pederu! Slusas Pearl Jam i ostale pickarije a prazkozorje ti je gej!! Pusi kurac + :* Edit: ja sam devojcica i vracam se kuci preko Brankovog ali ne u svitanje! U ponoc! Edited June 25, 2012 by InnocentYoungThroatCutter Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 kako ono ide, danas mogu sve danas mogu sve.... jer te osecam jer te osecam picko <3 :* emo je pesma, gde je isis, gde je stoner, ono je tvoj the cure gej fazon zato volis te emo romanticarske pesme :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitamin K Experience Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Nisam Conse slušao preko godinu dana, očekivao sam bolji koncert iskreno. Najbolji deo večeri mi bio slušanje Porcupine Tree-a i lagano cirkanje. Predgrupa je zvučala bolje čisto tehnički gledano. Tol'ko. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Jel to Pyramid Head na tvom avataru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitamin K Experience Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Jeste. Svideo mi se fazon sa srcem, ima taj proganjajući vajb koji i treba da je tu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 врати Шелтона Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts