Jump to content

Олимпијске игре - Лондон 2012


Recommended Posts

Novak jos jednom izdao Srbiju , jebiga ne igra se za pare . Nadam se bronzi .

I Cavic zasrao , ali ok dao je sve od sebe , ali ne mogu da verujem da niko ne moze da pobedi Felpsa , pa Cavic se samo na jednu discplinu fokusirao a ovaj na maltene sve , i opet kara banana , jebiga .... sport nam je u kurcu ...

 

Sve nade u vaterpoliste , bar oni zlato da uzmu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Јебига, Чавић реално више од овога није могао. Човек је ипак имао две операције, тако да је и ово огроман успех. Да се плива 50 метара, Чавић би без проблема доминирао.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja ne znam stvarno sta ste vi ocekivali. Nije valjda da ste naseli na Divcevu zvaku da cemo uzeti 5 do 10 medalja? Ajd da kazemo ovako, od raspada SFRJ smo ucestvovali na 4 olimpijade (sto samostalno, sto sa Crnogorcima). U ta cetiri puta najvise medalja smo uzeli pre 16 godina u Atlanti. A nakon toga bi uzeli dve ili tri medalje. S tim da zlato nismo uzeli punih 12 godina. I onda dodje Divac sa pricom da mozemo realno da ocekujemo da ove godine uzmemo medalja skoro kolko smo na prethodnih cetiri igara zajedno.

  • Upvote 2
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iskreno, nisam očekivao mnogo, realno je bilo očekivati medalje vaterpolista i Đokovića, ostale bi bile neočekivani bonus. Treći kandidat mi je bio muški dubl, ali kada sam video kakve su parove ostali doveli i kako isti igraju, nisam bio previše optimističan. Manje-više sam očekivao njihov poraz od Francuza, jer su ovi prethodno dobili Bopanu i Bupatija, koji i igraju zajedno u dublu na turnirima i specijalisti su za dubl obojica. Čavića nisam video na postolju, pa ljudi on od Pekinga nije skoro ni plivao, ovo je još fantastičan uspeh za nekoga ko je najavljivao da će se zbog povreda penzionisati. Ne znam ko je još ostao od takmičara u pojedinačnim sportovima, ali se i ne razumem u iste pa ne bih ni prognozirao, a od timskih se možda rukometaši i povampire, ako dodaju na krilo nekad, treba dobiti sad preostale dve utakmice i ići sa mudim od čelika u četvrtfinale.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Чавићу ово и јесте била последња трка у каријери. Јебига, много је то јебен спорт, једном кад се повредиш готово је. Сутра за Бекића се навија само тако. Не знам зашто, али имам осећај да може много да оствари. Ватерполисти морају злато узети, једино нам то са ОИ још фали. А и рекао бих да смо најјачи ту. Мађари имају већ матору екипу, још нису ни са сменом генерација почели. Згрануо сам се кад сам видео да им Кашаш још увек игра. Црногорце, Хрвате и остале можемо да добијемо без проблема.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne bih da ih ureknem, ali vaterpolisti deluju stvarno odlično i spremni za zlato. A na primeru Đokovića se vidi kakvi su Srbi većinom. Čitam komentare po sajtovima i sada su svi stručnjaci, sada je kanta, sad će da potone kao Ana Ivanović, nije profesionalan, 'jadno ga je, žalosno, a na momente i smešno gledati' (jedan je čak izjavio 'da je pravi patriota, ne bi rekao 'Srbija' već 'moja Otadžbina'', velikim slovom naravno, po Srbski), a čovek nije samo naš ubedljivo ubedljivo najbolji teniser ikada već je još i onaj klasični srpski patriota pa bi pomislio čovek da će da podrže njemu slični svaki uspeh. Ali neeee, okreću se leđa masovno jer se nije plasirao u finale Olimpijade, serem se na takve fanove, onako dobrano, pokazuju vrhunsko licemerje, zajašu ga čim napravi uspeh, odmah ga koriste za veličanje superiorne srpske rase, za lečenje svih svojih frustracija, a kada padne onda ga pljuju dok je na zemlji. Uh kako ću sad da pustim neki mizantropni blek metal, neće mi biti dobro.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alo crvi, zbog vas i vase glupe glave se raspala drzava, a samim tim i sport. Sta kukate sada gmazine jedne? Stoleta u kazamat da gleda crnce kako igraju basket.... Pre nego li mu surduknu tukaru u prkno! Sram vas sve bilo! Hvala ti Sreto, jedini si prepoznao trenutak! Normalno je da se u rapsaloj drzavi mediokiteti salju na olimpijadu, a da kosarkaska hipersila kao sto je Srbija i nema pretstavnika! Vujosevica bi trebalo poslati da igra na olimpijadi! Ostali u kucu velikog yuma, to je vasa realnost...

  • Upvote 1
  • Downvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Шта значи "онај класични српски патриота"?

 

Ono, nikad ne propušta da spomene da igra za narod, uvek se okiti zastavom, pravoslavni je hrišćanin (i na kraju krene da se meša u politiku :D ); nije to bila neka uvreda, nego samo razlog zbog kojeg je logično da lik uživa ogromnu popularnost i zbog kojeg mi je čudno što se sada toliko obrušavaju na njega. Opet kažem, nisam neki ljubitelj tenisa, nego konstatujem kako lako okreću leđa a kada pobeđuje pršte statusi na fejsbuku :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Izgleda da ce kao i na prethodnim olimpijadama jedino vaterpolisti uzeti sigurnu medalju, sve ostalo je premija...a mi smo ono jedna od brojnijih nacija na olimpijadi, ispred Turske i Grcke :mhihi: ...nije mi jasno koji kur ce onaj Topic tamo, jeste prebacio normu, sto mu je realno maksimum, tamo ce da bude samo da popuni broj, nema sanse ni za finale a kamoli za medalju...ali dobro, bitno je ucestvovati...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Znam brate ali vreme mu je da se povuce. Skakaci iz njegove generacije su se povukli jos pre deset godina. Koja je poenta da odes tamo ako ne mozes do medalje. On je jos u Atlanti zavrsio karijeru. Ajde za ove mlade je bitno da sticu iskustvo ako nista drugo, sta njemu znaci, samo da bi bio na jos jednoj olimpijadi?

Edited by LoveHateLove

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mnogo si strog covece, ako jos ima zelju da se takmici i dovoljno je dobar da prebaci normu, sto ne bi isao? Ja ga jako postujem, kao i nindza ratnika Jordana Jovceva koji ima slicno godina :bigblue:

Edited by WoS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...