Jump to content

Košarka


Baal

Recommended Posts

Треба да игра 40 минута поред онаквог Брауна. Човек је непокретна врећа сала без имало кошаркашке интелигенције. Не видим икакву могућност да поправи форму али надам се да грешим.

Радивојевић и Симоновић јесу очајни али Лазић је одличан играч,један такав треба свакој екипи. Одличан у одбрани,може да преузме од 1 до 4,не троши лопте а понекад зна да убоде тројку. Тројке су нам горе из утакмице у утакмицу, не знам шта се дешава са Скотом, скроз је изгубио самопоуздање. Чини ми се да полако Цвеле добија мало већу минутажу и то ми се свиђа. Само се надам да ће га неко коначно научити да игра нормалну одбрану и да не добија беспотребне фаулове. Четворке су такође у паду форме, пауза долази у одлично време. Још кад би сутра Раднички и прексутра Будућност добили,милина.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa jeste ali je debil , treba mu 5 minuta da skonta da je sudjena obostrana greska , a ne namerna Muslija , i jos se iscudjava nije mu jasno .

Kad je Gordon dobio 5 licnu , kaze menja ga Uros Lucic , a ovaj sutira bacanja i gomila nebuloznih nestrucnih komentara .

 

 

:haha:

 

Скијаш човек, упао ни крив ни дужан.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ја се надам поразу. Екипа у којој су ведете Дозет и Јоровић не сме да игра ни припремни турнир у Анталији а не Евролигу.

 

Јебо лигу кад је Планинић први центар.

Микан да заигра био би први без проблема.

 

Јово Станојевић да се врати био би први центар лиге. Јестратијевић као измена,наравно.

Edited by El Karnisero

Share this post


Link to post
Share on other sites

ZVANIČNO SAOPŠTENJE

 

-Vođen isključivo sportskim motivima, pre godinu i po dana, došao sam u KK Partizan, odričući se lepe svote novca koja mi je po ugovoru pripadala u prethodnom klubu. Bio sam spreman i da prihvatim opciju višemesečne pauze, ushićen i počastvovan zbog poziva iz našeg najtrofejnijeg kluba da treniram, usavršavam se, igram Evroligu pred Grobarima, osvajam trofeje.

 

-Trudio sam se da uvek pružim sve od sebe, na treningu, utakmicama, radom i ponašanjem. Ni jednog trenutka nisam došao u sukob, niti bilo kakav konflikt ni sa jednom osobom u klubu. Posle prošle sezone u Partizanu i reprezentativnog leta, trudio sam se da na treninzima i ukazanim minutama na utakmicama izborim mnogo bolji položaj u veoma mladom timu, ali nisam uspeo da ga promenim. Odluku trenera o mom statusu poštujem, iako se ne slažem sa njom. Zato smatram da je u ovom trenutku za moju karijeru, posebno želju da sačuvam status reprezentativca, što je san svakog sportiste, najbolje da promenim sredinu, odem tamo gde ću igrati. Motivi ove teške odluke za mene su isključivo sportske, a nikako finansijske prirode, kao i kada sam dolazio u Partizan, tako i ovog puta.

 

-Nikada neću zaboraviti sve svoje saigrače, sjajne ličnosti, u ove dve sezone, sve trenere sa kojima sam radio, medicinsko osoblje, sve ljude zaposlene u klubu, sportskog direktora, predsednika, sa kojima mi je bila velika čast i zadovoljstvo da se radujem pobedama, nacionalnom Kupu i prvenstvu, ali i da tugujem u porazima. Nikada neću zaboraviti ni Grobare, njihovu podršku i ljubav, bilo kada smo pobeđivali, ili gubili, posebno upućene na moju adresu, u ovim teškim nedeljama za mene. Hvala im i bez patetike, svestan sam da takvu podršku više nikada neću imati, takvo navijanje, atmosferu, priliku i čast da budem deo svega toga, ali ću i dalje, kada mi to obaveze dozvole, biti sa njima u Pioniru, jer deo mog srca uvek ostaje tu.

 

-Izvinjavam se svim predstavnicima medija, sa kojima sam uvek imao korektan odnos, što ne želim nikakvu medijsku pompu u ovim za mene teškim danima, zbog čega se i obraćam isključivo na ovaj način, preko društvene mreže dostupne svima, iznoseći jedino istinite motive za ovu moju odluku, uz zahvalnost i nadu da će imati razumevanje, kao i svi ljudi dobre volje u klubu i oko njega, Grobari posebno.

 

Danilo Anđušić

Share this post


Link to post
Share on other sites

Нека му је са срећом.

 

Кошарка се игра у оба правца, а без одбане не иде (једино ако си мајстор напада, па да се мане сакрију).

Што се мене тиче, памтим га по финалу Купа и по утакмици против Сплита. Све остало није вредно плакања за Анђушићем.

Одлазили су и већи мајстори.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...