Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2688416

Pa zar mislite da bih ja pustio spanskog cigana da me pobedi? Pre bih crkao. Zivi sa terena ne bi izasli. Znaci ni Stojakovic ne zna da igra. Well...

Sad ozbiljno, vreme je da se održe jumetalske sportske igre

Pre sam zvao na Ultimate fight i svi mi se smejali. Evo sada mozemo i na basket ako treba da vidite ono sto svima pricam. Nadmoc horoga nad konvencionalim sutom. Nema odbrane i nema mnogo znojenja.

• Replies 22.8k
  • Views 713.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

To su Radomir i Bogdanovic.

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

JEBEM TI LOPTU... KOPAJ KANALE MATER TI JEBEM TRENERSKU U STA... IMA POBJEDU U RUKAMA I POPUSI KURAC... UMJESTO DA SMIRE IGRU ONI DRLJAJU KURAC... KAKVI DEBILI JEBEM TI HRISTOV GROB USRANI... JA

• Hail Metal
    Hail Metal

Ti si salo.

comment_2688424

Овог лета сам само једном одиграо баскет и имао сам утисак да сам шири од табле. Све ми је било мало.

Специјализирао сам шут из угла. Грбовић стајл.

Никад тројке, само један поен.

comment_2688428

Meni uvek najteze bilo da dam zicer o tablu sa strane. Stojim tako sam i masim i onda se okrenem na stranu i bacim vrljoku kuk-horog i udje bez koske.

comment_2688441

I ja sam za, sto da ne, trebalo bi da bude komedija. Ne znam gde ste vi al ima dobrih koseva sa onim mrezicama od lanaca na NBG-u, kod OS Ratko Mitrovic.

Al ne igram protiv Hefesta, ne zelim da me bije... ili nesto gore... na -17.

comment_2688443

Onda si samnom u ekipi protiv Lalovica picke. Uh njega da dobijemo sa nulom i svi imate veceru i pice posle tekme.

comment_2688465

Раније сам био 4-5, мршав али са шутем са полудистанце и дугим рукама, Елмедин стајл. Сад сам набацио скоро 100 кила, нисам играо сто година, вероватно могу само зицер да убодем али зато гризем. Ја сам увек за.

comment_2688467

Ranije sam bio brz kao munja sa akcijama skok dva metra van terena i horogom koji ne masi. Sada imam sjebano koleno i ne bas tako siguran sut verovatno, ali osecaj je uvek tu. Grizenje i odbrana protiv mene nemaju ucinka jer sam ja navikao tako da igram. Mene ako pustis samog ja masim sve sem trojki. :mhihi: Nego samo vreme da nas posluzi.

Edited by HEFEST

comment_2688481

Ukrajincima ocekivano padaju gace pred prvom polu-ozbiljnom ekipom. Kakav smesan tim, mora ovo da se dobije sa pola gasa, al kakvi smo mi, prognoziram da cemo da se mucimo i sa belgijom i sa njima (pobeda se nadam se ne dovodi u pitanje)

comment_2688488

Vi ste ovde svi istripovali da se hvalim svojim umecem, ali u stvarnosti to mi nije bila namera nego cisto da ukazem da biti bolji od ovih nije neko umece. Kondicije imaju i to je ok i tu ne bih mogao da im pariram trenutno. Kada igraju nasi?

comment_2688496

5.45 ...e, to ne znas...rekao sam ti iako si mi lupio minus, ali Hefestu se sve oprasta...

Nisam ti ja lupio minus. Minuse lupaju picke.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.