Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2750866

to što su usporeni ko babe... samo se nadam da je taktika, al verovatno i nije

• Replies 22.8k
  • Views 717.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

To su Radomir i Bogdanovic.

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

JEBEM TI LOPTU... KOPAJ KANALE MATER TI JEBEM TRENERSKU U STA... IMA POBJEDU U RUKAMA I POPUSI KURAC... UMJESTO DA SMIRE IGRU ONI DRLJAJU KURAC... KAKVI DEBILI JEBEM TI HRISTOV GROB USRANI... JA

• Hail Metal
    Hail Metal

Ti si salo.

comment_2750870

i lomiš rebra :)

al eo brukaju se i dalje, mada 4. lična Marjanoviću, Bertans malo provocirao, vidi se da hoće da izbace sekvoju iz igre

comment_2750888

šta bre, a ono slovenačko govno što se folira, to da zanemarimo

slovenački Fred, svirajte mu penal, dajte mu nogom da izvodi

čovek opasao Bertansa, a Litvancu sude faul

sramotno jbt

comment_2750892

kad neko dobije lakat u glavu ne diže se

sem ako je Hefest u pitanju

faul je Slovencu trebao biti sviran onda kada je pomislio da se u košarci grle centri kao u vaterpolu

comment_2750894

Lovernj i Bertrans klasicni primeri zadojenih maloumnika iz svinjine skole, nece biti normalnih odnosa dva kluba dok se ta budala vec jednom ne skloni. A i meni je zaista vic kako se covek ciji je tim gepekovao sudije a on ih tukao i dalje ne umara od jedenja govana i pravljenja potpuno nepotrebne drame svaki put kada mu sudije ne daju sakom i kapom.

comment_2750898

nisam gledao od početka, a sada čitam da su Blažiću od početka gledali kroz prste, i da su mu priznavali neka 2 koš faula u prvoj četvrtini

a eo sad Bertansu lična, pa jel ovo normalno, ko sudi faul u ovakvoj situaciji, ko NORMALAN sudi ovo, dva igrača Zvezde ga čuvala

ovo ne može da bude faul u napadu, izgubljena lopta, šta god, sve živo, ali faul u napadu ne može pa da je Čović dva metra visok

comment_2750909

Salvation, искуцао сам један леп пост о теби, али сам избрисао јер сам толерантан човек.

pa zar sad da cepaš lajne u odsudnim trenucima

comment_2750912

Majore, sto ti ja toliko smetam? Ako debeli ima pravo da gusi i bije ljude i siri mrznju po terenu, zasto ja nemam pravo da mi patoloski ide na kurac zbog toga? Ja nikada nijednu ruznu rec nisam rekao o nekoj partizanovoj legendi koja se u granicama sportskog ponasanja ophodila prema Zvezdi. Ali ovaj covek je, kao i Covic, opasan bolesnik, i njegova vendeta protiv Zvezde dovodi do ovakvih situacija, posredno ili neposredno. Mozda je u nekom trenutku kriv neki igrac zvezde, mozda nekad partizana, mozda nekad navijac, ali on je uvek prisutan. Ako ti to ne mozes da vidis, jbg.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.