Jump to content

Košarka


Baal

Recommended Posts

Шира јавност није упозната са твојом величином, ниси адекватна референца. Кад оснујеш бенд као Доброкес, можда те поменем у фусноти.

Edited by El Karnisero
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sto se Bogdanovica tice, pricao sam s nekim likom iz Znackatraza, on mi rece da je trebalo da predje u Zvezdu, ali uletelo valjda Jelen pivo kao neki sponzor Partizanu pa nije bilo potrebe za tako nekim drasticnim potezom. E sad, koliko je to istina, stvarno ne znam. A za Evroligu i A licence je komedija, ako je neko zasluzio onda ste to vi Grobari, realno. Privatna liga postala jbg.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ako se samo završi na odlasku Lučića onda je još dobro , samo da ostanu Bogdanović , Milosavljević , Bertans pa i ovi Francuzi . Nek dodje Veličković i kvalitetna petica , ekipa je uigranija , teško će Zvezda sa komplet novim timom i bez kvalitetnog trenera moći nešto epohalno da uradi , ja za ove igrače sem Blažiča nisam ni čuo, sve je to kesa .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dobri su ovi igraci sto su dovedeni. Ovaj Dilejni izabran u idealnu petorku evrokupa, Silb cetvrti najkorisniji igrac evrolige, to ne moze slucajno da se desi. Najveci problem je trener. Nama treba autoritet kao sto je Pesic da drzi stvari pod kontrolom, da ne dodje do raspada sistema kad je najpotrebnije. Kad se vec ulazu tolike pare mogli su i boljeg trenera da uzmu. Radonjic sigruno nece docekati kraj sezone, nema sanse, a koji ce nam onda.

 

Mene zabrinjava jos i to sto cemo opet biti tanki na centarskim pozicijama. Pretpostavljam da ce MIlicic da dodje posto nemamo prostora vise za strance. U principu on bi nam dobro dosao u odbrani jer su ovo sve napadacki igraci, tako da nam treba neko da zatvori reket. Sad zna se da je on problematican i da moze da narusi atmosferu. Samo da se ne ponovi ova sezona kad je Rasko bukvalno sam igrao i to kad je bilo najpotrebnije.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Миличић је кретен, узеће сељак да зајебава некога, да не слуша тренера или нешто слично, не треба нам никако.

Вратите нам брата Штимета.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prema pisanju španskih medija, kompletan transfer dosadašnjeg kapitena Vladimira Lučića u Valensiju iznosi oko milion evra.

To navodno uključuje i otkup srpskog reprezentativca i njegovu trogodišnju platu na iberijskom poluostrvu. Pojedini srpski mediji spekulisali su da će Lučić za tri godine inkasirati dva miliona evra i da je pored te sume španski klub dodatno platio otkup Lučićevog ugovora.

 

ovako već može. od samog starta mi je bilo sumnjivo. u evropskoj košarci se ne bacaju pare tek tako kao u fudbalu.

spanulis, najplaćeniji košarkaš u evropi, godišnje manje zaradi od ćabi alonsa, busketsa, nanija i tako tih teletabisa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=06&dd=26&nav_id=726562

 

Stvarno nemam nista protiv ljudi koji vode Partizan i znam da je evropska kosarka neprofitabilan sport , ali zar je moguce da od svih tih prodatih igraca ne moze da se zivi . Pa eto od Lucicevog transfera nek plate polovinu dugovanja, a od navijaca bi moglo donacijama da se sakupi barem 500ooo e ...

 

Elem,cestitke devojkama .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iskreno, ja ne znam kako su u tolikim dugovima. Zar ne bi trebalo da dobijaju neke pare od evrolige? Svake godine prodaju bar jednog ili dva igrača za neku finu sumu. Pionir/arena uvek puni. Telekom im je glavni sponzor, a ima i drugih... Ok, jasno mi je da ne mogu da budu u velikom plusu, ali da su u tolikom minusu, nikako mi nije jasno

Edited by Dead Man Drinking

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jasno je da država postupa u najmanju ruku neobično i da izjednačava nešto što se ne može izjednačavati, ali Partizan bi morao da izloži svoje bilanse stanja i uspeha za poslednjih desetak godina, sa sve detaljnim prikazom troškova i prihoda, da bi mogao da se žali. Ovako su to samo prazne priče koje će dovesti do podsmeha sa jedne strane, a neutemeljenih optužbi i, manjim delom, opravdanih pitanja sa druge.

  • Upvote 1
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...