Jump to content

Košarka


Baal

Recommended Posts

 

utakmica epska, jedno od najboljih finala mada ce pojedini andjusi reci da je najgora evroliga ikad

 

Najslabija, to je činjenica, neke tamo Lokomotive i Kahe, nećemo se zajebavati, nikad slabiji Panatinaikos, Olimpijakos, Makabi, Barselona i Real, a to su najveći evropski klubovi uz CSKA.

Ali dobro od nekog tamo darkoneta ni ne očekujem da se razume u košarku.

  • Upvote 3
  • Downvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2016&mm=05&dd=16&nav_id=1132069

 

Ova farsa koju je Zelimir poceo se nastavlja u punom jeku. U polufinalu imali 20 bacanja vise od Kuce, ovde u cetvrtoj cetvrtini napravili kambek na tuci igraca CSKA kojima je moglo biti svirano jos jedno 15ak bacanja komotno, ali standardno grobarsko spinovanje ne jenjava :no:

  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zeljko sere, ali reci ti meni kakve to veze ima sa grobarima? :haha:

Da li si mislio spinovanje na grobarski nacin, ili spinovanje grobara?

Sudije su ostetile CSKA dobrano, za 15 bacanja nisu, mozda za dva puta po dva u poslednjoj i onaj faul sto je sviran DeKolou kada je realno bio faul laznog sutera u napadu. Ovako je jos ispala zanimljiva utakmica, a Zoc jede govna, rastavili su ih na komade.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spinovanje na grobarski nacin, naravno. Ok, serem i ja sa 15 bacanja ajde, ali svakako bilo je tu vise situacija kada je moglo nesto da se svira, a nije, ne samo u cetvrtoj. Nego jbg, ljudi su imali povlasceno sudjenje koje je tolerisalo tucu igraca CSKA, onda su sudije pred kraj malo okrenule list i pocele da sviraju ocigledne faulove i sad ispade da su oni krivi za poraz a ne cinjenica da se Fener probudio u cetvrtoj cetvtini i pritom igrao ragbi. Pritom, da CSKA nije krenuo da se zajebava i misli da su zavrsili posao ne bi ni doslo do neke drame pa da sad ima mesta za te neke price.

Edited by Salvation
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kakav crni Musli, uozbiljite se. Štimac je za njega Rebrača (iz nenabildovane ere). Birča, Kešelj, Qzma i slični su tu na širem spisku, otpašće. Najtanji smo na trojci, tu je možda trebalo sjesti sa Micovom i popričati. Kakav je Nakaza bio ove sezone?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sta fali spisku? Ne vidim da neko nedostaje, osim mozda Muslija, ali on bi verovatno otpao, kao sto ce i vecina ovih levaka tipa: Stimac, Kuzmic, Simonovic ... Ercega da je zvao to bi tek bio skandal.

Edited by LoveHateLove

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naravno da bi otpao (sem ako bi neki ostali centri otkazali), sumnja da iko odavde misli suprotno, ali je bilo fer pozvati ga. Takodje, nisam siguran koliko je Simonovic u ovom sastavu levak, s obzirom da kontam da Lucic nece igrati zbog silnih problema sa ledjima (i ta pozicija tri (mada i cetiri) de facto nam jeste jedan od vecih problema). Pre bih rekao da su levaci Bircevic, Micic i naravno fucking Kuzmic. No jasno je da i zalizani ima udela u ovome (ipak, Bobi, Jokara, dosta igraca bitnih za reprezentaciju su pod njegovom palicom).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Горан Вуковић и Михајло Дивац, најинтересантније фигуре у Читуљи.

Дивац је био наш, а волео бих кад би неко рекао и да је Вуковић волео црно-белу боју поред жуте.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...