Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.4k
  • Views 197.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Grob Bez Dna
    Grob Bez Dna

novi logo.

• најбеља екипа у историји НБА још једном доказује класу  

• nisam gledao ovu utakmicu, ali sa punim pravom govorim da su sudije postale sisice, koje od igrača prave pizdice svojim rigoroznim kriterijumima. to je sve komesar štern zapetljao. ipak riba smrdi od

comment_2808068

Ma Istok je krsina, kakav Cikago, Atlanta...nista od toga. Pogotovo je Atlanta precenjena ekipa.

I dalje tvrdim da Klivlend uzima istok. Evo, dizu se, bice verovatno drugi na kraju. Regularni deo je jedna prica, plej-of druga. Tek cemo tad da pricamo ko koliko vredi.

comment_2808070

Ни са њим није пуно боље, два пута су играли ове сезоне, на почетку сезоне су Булси једва добили, а други меч сам гледао изломио их је Вашингтон као пичке, 20-ак разлике је било.

comment_2808076

Атланта - Мемфис, какво би то финале било, или ГС - Чикаго, једна тврда дефанзивна екипа и једни прангијаши. :rockdevil:

А Кливленд, сад би могли и да уђу у финале.Сви нешто кењали по Леброну на почетку сезоне, човек на клупи имао Џоа Хериса, Деладову и Мајка Милера коме је рок трајања истекао има три године. На тој клупи су само Мерион/Вејтерс и брат Тристан ваљали нечему. Сад их је прво усрало кад се чупави повредио, Мозгов доста бољи играч, страшно потцењен, плус су са ЏР-ом и Шампертом добили крштене спољне играче на клупи, сад је то већ озбиљна прича.

Волео бих и они да узму због Леброна и пре свега Блата, али не могу никад да навијам за њих, све Лебронове екипе играју преружну кошарку.

comment_2808896

Dig'o sam se nešto ranije, pa onda ajde kao da odgledam drugo poluvreme Oklahoma - PHX, i tu borbu za osmo mesto.

Ono je ludilo od meča, na kraju je radio produžetak. Što je nekada bio Rouz to je sada Bledso, nije mi jasno odakle mu onolika energija. Ko zna kakve tablete taj guta...

Markif je stvarno jedna obična volina, ne zna ni sam šta igra, niti je četvorka, niti je trojka. Maltene je sve one koševe nabio u prvom poluvremenu. Upropašćavao ga je Ibaka uvek kad je bilo najbitnije.

Obračun:

Vestbruk 39p, 14 sk, 11as. Šut 12-38

Bledso 28p, 13sk, 9as. Šut 11-16.

+ četiri banane.

Edited by vudun

comment_2809289

Упишао сам се од смеха, не зна се ко је од њих тројице већи победник. :haha:

Šta misliš, koliki su sad dometi Bulsa?

Гледао сам Булсе против Хорнетса, жали боже 3 сата времена. Ако се доведе Нејт као што се прича можда буде нешто, овако карина. Гер Форман одбија да доведе креативног плеја, па онда мора Хајнрих да креира и то ни на курац не испадне.

comment_2809756

Логичније је да јуре Торонто и друго место. А и између Атланте и Кливленда би изабрао Кливленд, Буденхолзерова машина меље. А и прилично је исти курац, 3 од четири тима која ће играти полуфинале Истока се знају, како год да се деси мораће 90 посто да се оде преко Атланте и Кливленда ако се мисли у финале.

Edited by El Karnisero

comment_2809759

Ко зна, Булси су фајтерска екипа, може свашта да се деси, друго имају можда и најдубљу ротацију у лиги. Њима само без Роуза фали решења у нападу, али са друге стране могу сваку екипу у сваком моменту да спусте испод 95 поена.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.