Jump to content

NBA


Baal

Recommended Posts

Ово је испало прилично забавно, Драмонд 25 скокова, 30 поена, Хардавеј и Вејтерс се зезали.

Чекају се сутра закуцавања и тројке.

 

Крег Сегер опет победио са оделом. :haha:

Edited by El Karnisero

Share this post


Link to post
Share on other sites

Вол и Меклемор одлични, тројке су биле солидно забавне, остало досадно по обичају. Ипак, и јуче и данас ми је било неупоредиво занимљивије него неких претходних година.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Takmičenje u zakucavanjima je bilo meh, trojke su baš bile zanimljive, prvo ono ludilo kada je Beal pogodio sve iz ugla da izjednači, pa kada je Belineli dobacio do 24, uz naravno jedan airball :mhihi: Onaj Joe Johnson kao usporeni snimak, odmah se videlo da nema šanse da će stići sve da ispuca.

Share this post


Link to post
Share on other sites

trojke najzanimljiviji segment sinoć, naročito taj prvi okršaj belinelija i bila kada je bil izjednačio iako je bio u maltene nemogućoj situaciji. skills challenge bio isto solidno zanimljiv zbog finala gde su lilard i burk pobedili za desetinku. zakucavanja osim poslednjih poteza vola, meklemora i džordža (koja su tek nešto iznad proseka, ništa posebno kreativna) su bila bezveze. mislim da je delom problem u formatu takmičenja, treba sledeće godine svima dati po jedno pa nek ide život. ili tako ili eventualno da svi imaju po jedno u polufinalu pa 3 najbolja da prođu u finale.

 

btw, šteta što meklemor nije probao 720 kucanje kao što se pričalo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Управо ово што је рекао Скал, једно закуцавање и ћао. Ценим да је Рос могао много боље, али јебига није прошао даље. Она фристајл рунда је невиђено досадна, тешка глупост.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kao ljubitelj ekipe koja konstantno kupi prašinu u konferenciji cenim to što se bore i što se igra timska košarka, jeste DeRozan all-star ali meh, često nije on taj koji dominira u utakmici. Ali jbg, ljudi valjda imaju potrebu da ih spuštaju i kada im ide dobro. Pobeda nad Wizardsima u gostima, generalno dobra igra u gostima, 10-12 skor protiv ekipa iz zapadne konferencije, 22-12 otkad su trejdovali Rudija, ne znam, ja sam sasvim zadovoljan :bigblue: Amir se oporavio, ne vidim zašto ne bi nastavili u ovom ritmu pa da ih gledamo možda i u drugoj rundi plejofa :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...