Jump to content

NBA


Baal

Recommended Posts

Проћиће се на крају овај Вашингтон али морају да се доводе неки озбиљнији играчи а батале Августин, Мохамед и слични, да се отпусти Бузер и да престану да дају Роузу 20 милиона да се дрка по базенима и лечи повреде. Оставити Кирка, Батлера, Данливија, Таџа, брата Жоакима и Снела ово остало отерати за неке пикове и правити нов тим.

 

Јеб'о ја матер оном генију који се сетио да отера Денга да би направио простор у селери кепу.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Portland kida, nisam ih gledao tokom sezone al su me u plejofu odusevili. Lilard i Oldridz razbijaju, plus imaju muda da pogode kad treba. Da imaju duzu klupu, mozda bi bili cak i konkurenti za finale. Ovako, Sparsi ili GS (ako prodju Kliperse, za sta navijam)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Portland je u regularnom delu gubio sve neizvesne utakmice u zavrsnici i produzecima, sad im se izgleda vraca. Iskreno ja nisam nesto odusevljen nijednom ekipom sa zapada, bukvalno svaka ekipa moze da ode u finale, jedino znam da Majami osvaja.

Edited by LoveHateLove

Share this post


Link to post
Share on other sites

Od Indijane definitivno ništa, eto koliko nesloga kuću razgrađuje, ispadaju u prvoj rundi, od Atlante koja igra bez najboljeg igrača. Malo me smara ovo kako se po medijima o Raptorsima priča kao o apsolutnim autsajderima u seriji sa Bruklinom, ali eto pala je pobeda u gostima, serija stoji na 2-2 i Bruklin će morati da pobedi u Torontu ako hoće dalje. Ovaj Lowry je zver od igrača, kakve povrede, čovek igra sa toliko srca, stvarno se nadam da ga neće pustiti da ide na kraju sezone; ako ga zadrže ekipa može da bude samo bolja sledeće godine, kako se Valančiunas fino razvija, da zadrže Lowry-ja, DeMar je tu, Amir, Ross, fina grupica mladih igrača koji nemaju previše problema sa povredama, da se pokupe neki fini igrači da se produži klupa i možda će moći da se bore za vrh konferencije :pivopije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...