Jump to content

NBA


Baal

Recommended Posts

Тај кош перфектно описује Сакраменто, једна ужасно неозбиљна екипа, они могу да уђу у плеј оф једино ако се пола екипа са Запада подави у неком цунамију или им попадају авиони.

Чикаго је некако успео да изгуби од несрећне Индијане у којој је Слоун тренутно битан фактор у нападу. После прве утакмице у свим следећим је скок очајан, сви узимају брдо скокова у нападу, потпуно несхватљиво. Данливи покупио највише скокова у Булсима, шта даље да причам.

Батлер сам играо вечерас, 30 поена, ако буде правде биће Џими на Ол-Стару.

Share this post


Link to post
Share on other sites

То генерално нема везе са мозгом, европска кошарка је скоро па негледљива, чак би и распала Филаделфија која има најгори тим икада у НБА освојила Евролигу без проблема. То је друго што тамо најбоље екипе темпирају форму за плеј оф, то је више последица тога што је тамо припрема тима и играча вишеструко боља и студиознија него било где, па тако знају да тачно темпирају форму за најбитније моменте сезоне.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nisam ja ni u jednom momentu govorio da je Evroliga kvalitetnija, ali trenutno jeste bolja za gledanje. Najveći broj NBA ekipa se sad ne trudi ni upola od onoga što će kasnije pokazati. A i već se manje-više zna ko će igrati pjej of. Liga je takva da niko ne ispada i generalno ih boli kurac kada gube.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ниси ти то баш најбоље испратио. Прво, на Западу је кланница, само сам за Јуту, Кингсе и Лејкерсе сигуран да неће у плеј оф, а на истоку је друга ситуација, има шест сигурних и за остала места ће бити клање. Друго никако се не слажем да је Евролига боља за гледање, мени је скоро па негледљива, гомила дефанзивних тимова, толико промашених зицера, отворених шутева, мени су прошле године рецимо у Евролиги лепи за гледање били Реал и Армани и то је отприлике то.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Џордан Хил је ту најбољи дефанзивац, то довољно говори о тиму. Бузер је доста гори него у Чикагу, невиђено је колика је то штеточина, а Лин је класична превара, Мучени Коби, мени га је стварно жао.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jao povredi se DeRozan, nisam video šta je u pitanju, nadam se da nije ozbiljno. S njim bi lagano bila pobeda protiv Dalasa, ovako eto 4 razlike poraz, šta da se radi. Raptorsi stvarno odlični, Lou Williams nosi ekipu, prilagodio se odlično, dobija sada i po 30 minuta na utakmicama, koristi ih fantastično, biće fino ako DeRozan-ova povreda nije ozbiljnije prirode, nisam video šta se desilo, a još nema nekih vesti o tome da li će pauzirati.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...