Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.2k
  • Views 173.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• SkullKrusheR
    SkullKrusheR

12. kuruz switched from being a die-hard cigan to being a die-hard grobar and simultaneously changed his style from long hair and immortal t-shirts to tracksuits and air max shoes and later to suits a

• Hail Metal
    Hail Metal

Jos jedan dokaz u obilnoj dokumentaciji o povezanosti UCK i ManUtd-a. Kad vidim snimak onog siptara sto lomi krst ja prvo pomislim na Fergusona , najozbiljnije. Mislio sam da se Ferguson pokajao i zat

• Night Prowler
    Night Prowler

comment_2743408

jbg, žao mi Liverpula, al i Hail bi potpisao 2. mesto da mu je neko ponudio na početku sezone

comment_2743410

odlicna sezona Liverpula, nemaju razloga za nezadovoljstvo, a objektivno nisu najjaci i nerealno je bilo da zaredjaju 15 pobeda u nizu na kraju

sto se Dzerarda tice, nije mi ga zao ni najmanje, i drago mi je sto je kiksnuo bas protiv celsija, iz ociglednog razloga

ali debili sto su platili ovaj avion sa porukom treba prvo sebe i svoj tim da gledaju

nadam se da ce i sluzbeno potvrditi Van Gala sto pre, mora citava fudbalska filozofija da se menja, ovo je katastrofa

Murinjo je zasrao protiv malih klubova, iako ima odlican skor sa najjacima, mislim da je mogao lagano ovo da uzme

comment_2743421

:haha: :haha: :haha: :haha:

jbg, žao mi Liverpula, al i Hail bi potpisao 2. mesto da mu je neko ponudio na početku sezone

Istina.Ali nista od pice karkose jebige.

odlicna sezona Liverpula, nemaju razloga za nezadovoljstvo, a objektivno nisu najjaci i nerealno je bilo da zaredjaju 15 pobeda u nizu na kraju

ali debili sto su platili ovaj avion sa porukom treba prvo sebe i svoj tim da gledaju

Murinjo je zasrao protiv malih klubova, iako ima odlican skor sa najjacima, mislim da je mogao lagano ovo da uzme

Cinjenice.

comment_2743507

Meni je najveci utisak koliko su mlako odigrali cak i kada je Njukasl delovao potpuno nezainteresovano i onda imao igraca, pa i dva igraca manje. Da im nije Dzerardovih laserskih slobodnjaka jos bi i izgubili poslednju tekmu. Definitivno ih je pritisak pukao, kad su saznali da je Siti poveo, to je bilo otp. to. Na kraju krajeva, sta, nije ni ovo lose tako, jeste Siti budjavi instant-tim bez istorije ali ipak igra brdo nasih i ipak nije osvojio npr. Celzi.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.