Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2849500

:obrv:

Naravno da nisam gledao, nisam mazohista ko ti pa da pratim to smece.

Ako hoces snimak utakmice, e to ti vec mogu resiti....pa da vidis kako se igralo dok ustase vase nisu zabile. Kompenzuj onda ranije druze, a ne u 95.

• Replies 11.5k
  • Views 366.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• FK Voždovac - FK Vojvodina 1:1   Fotografije: link   Izveštaj: link   Voša u prvenstvu šanta, ali zato u briljira u kvalifikacijama za UEFA Ligu Evrope. Da li će se taj trend nastaviti i u due

• Мајор Гашпар
    Мајор Гашпар

• Do kraja jesenjeg dela prvenstva se solidna zaliha u bodovima moze steci, zvezda osvaja ...sledece sezone, ako cemo po zaslugama Ruzic bi kao sportski funkcioner trebao da bude ministar a Zecevic pred

comment_2849512

lemmy ne radi se o tome...zajebancija je, znas kako kazu nisi bivsi sampion nego sampion zauvek....a ovo danas, mislim da i na Zvezdu i na citav nas fudbal jedino moze da se gleda kao na sprdnju, jadna liga, puno namestenih utakmica a u Evropi se videlo sta i dokle mozemo. Normalan covek ne moze da prati ovo a da se ne nervira pa je bolje da dignes ruke. Pre neko vece pogledah onu tugu od filma Artiljero, ima jedna scena u kojoj Glogovac kenja o tome kako je sve ovo danas sranje pa mu nista drugo ne preostaje nego da pusti Bari tj Zvezda-Bajern 91'...jbg tako je i danas, lepse mi je da se secam i gledam kako smo nekada razbijali nego da se nerviram kako mi ova danasnja govna unistavaju klub na svakom koraku

neki tamo darkonet ...

Hail samo pusti klip

https://www.youtube.com/watch?v=xmYtLSZs21c#t=39s

comment_2849525

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

lemmy ne radi se o tome...zajebancija je, znas kako kazu nisi bivsi sampion nego sampion zauvek....a ovo danas, mislim da i na Zvezdu i na citav nas fudbal jedino moze da se gleda kao na sprdnju, jadna liga, puno namestenih utakmica a u Evropi se videlo sta i dokle mozemo. Normalan covek ne moze da prati ovo a da se ne nervira pa je bolje da dignes ruke. Pre neko vece pogledah onu tugu od filma Artiljero, ima jedna scena u kojoj Glogovac kenja o tome kako je sve ovo danas sranje pa mu nista drugo ne preostaje nego da pusti Bari tj Zvezda-Bajern 91'...jbg tako je i danas, lepse mi je da se secam i gledam kako smo nekada razbijali nego da se nerviram kako mi ova danasnja govna unistavaju klub na svakom koraku

Slazem se, zato i ne pratim vise Zvezdu moju zvezdanu....ne mogu vise...

comment_2849533

Jao vidi ovog Teg Hoju sto se i dalje ubacuje u pricu iako smo upravo raskantali tim koji je njih, ako se dobro secam dobio 4-0, veoma skoro. :haha: A Lemi, to ti je klasicna prica losih timova kao Zvezda i nasa repka, uvek na kraju spasavaju bekovi :no:

comment_2849599

Bio sam za Zivka, nie toliko los golman, skinuce zicere....ali coek uopste ne zna da proceni let lopte...klasicni linias...djeie i sta radi, ja nisam Bogoe ja sam Mustafa?

Okrecemo, normalno

Edited by KazimKazim

comment_2849607

Jbg za Ibanjeza, covek gine na terenu, ali to sa sobom nosi i ovakve povrede :/ Inace, komsije, ovaj Bozinov vam je najveca prevara ikada. Ukljucio se tek u drugom poluvremenu, ali sta ovaj covek radi se meri sa Kataijem.. Zivkovic je za njega doktor primarijus fudbala, ako njega prodate, opet cete imati cabar od napada.

comment_2849611

Zasluzena pobeda, deluiu agilnii i lepo su tukli...nasi premekani...iskoristili sanse, mogli jos 2-3 da metnu...i dalje mislim da ce Fabrisio biti ok, ali ostavljen na vetrometini od strane Petrovica...bolje njega da su cuvali nasi, a ne Ozegovica, odigrao za Vosu...Bugarin nema i srece, u krucialnim momentima upadne u minimalni ofsaid, promasi neki zicer ili penal...dae tad bilo 2:2, zavrsilo bi se bar 2:3

Radue sto i u naigoroi mogucoi utakmici, dadosmo 2 gola...sredice se odbrana, nema mesta panici

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.