Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 11.5k
  • Views 390.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• FK Voždovac - FK Vojvodina 1:1   Fotografije: link   Izveštaj: link   Voša u prvenstvu šanta, ali zato u briljira u kvalifikacijama za UEFA Ligu Evrope. Da li će se taj trend nastaviti i u due

• Мајор Гашпар
    Мајор Гашпар

• Do kraja jesenjeg dela prvenstva se solidna zaliha u bodovima moze steci, zvezda osvaja ...sledece sezone, ako cemo po zaslugama Ruzic bi kao sportski funkcioner trebao da bude ministar a Zecevic pred

Hojche, cenim da nije ni dva dana proslo od kako je Katai pisao po vama, ako je u rangu Babovic talenta sta li to tek govori o odbrani Voshe?

Jng, svako ima pravo na loš dan. Katai je Madjar, kockar, alkoholičar

Isti taki je bio i ovde. Poznajem ga, dečko je bolid. IQ mu je taman toliki da se raduje što igra za Zvezdu. :D Iako je navijač Vojvodine....

TAG HOJA TAG HOJA!

Ps. Vojvodina ima navijace? Pre par godina sam bas maltretirao neke sto su se predstavljali kao ultrasi. Isli mi 6 puta po pivo.

Edited by Маузер

TAG HOJA TAG HOJA!

Ps. Vojvodina ima navijace? Pre par godina sam bas maltretirao neke sto su se predstavljali kao ultrasi. Isli mi 6 puta po pivo.

Ti si neki zajeban.

Sreto, aj kidnapujemo Džajku profesionalku.

Da zahtevamo poharane novce na ime otkupa, nešto malo kokaina i ''ruku drage mu mezimice''.

Odradimo posao i nema nas više...

Aj, ako se ne napijem.

Kakva je debilcina ovaj Petkovic, ja ne verujem. Ali dok god nam igraju Grujic i Katai nema zime sta god da ujebemo pozadi. Ovog Grujica definitivno moramo zadrzati makar jos jednu sezonu, decko je otkrovenje.

dbrana je najslabiji deo tima, napred ima ko...strce Savo i Petkovic...u pauzi da Grofara kupi dobra pojacanja i nema zime

П као Пичка.

А говорио сам, некад кроз сузе, а некад кроз смех, да ће Живко Живковић да нам буде највећа рупа.

u anđusovskom maniru videh drugi gol lučana

mi svaku utakmicu moramo da igramo na četiri postignuta gola

sa ovako pičkapaćeničkim pristupom neće proći ni LE grupu i sezona će i definitivno biti promašaj 21. veka.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.