Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Odala ga crveno-bela jakna.

• Replies 11.5k
  • Views 389.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• FK Voždovac - FK Vojvodina 1:1   Fotografije: link   Izveštaj: link   Voša u prvenstvu šanta, ali zato u briljira u kvalifikacijama za UEFA Ligu Evrope. Da li će se taj trend nastaviti i u due

• Мајор Гашпар
    Мајор Гашпар

• Do kraja jesenjeg dela prvenstva se solidna zaliha u bodovima moze steci, zvezda osvaja ...sledece sezone, ako cemo po zaslugama Ruzic bi kao sportski funkcioner trebao da bude ministar a Zecevic pred

hahaha jel to ona fora iz Turneje kad misliman prica kako je isao u Bari i navijao za Zvezdu a ne za Zelju i Sarajevo

jbg oduvek su nas svi voleli, a kako i da nas ne volis kad smo igrali atomski fudbal

Taj neki rad, iako nisam gledao Turneju.

Kažu da je, pre rata, Juka Prazina znao da upregne ''Manijake'', da prave opštu lomljavinu po Koševu.

Ma idi bre, rekoh sta ti je ovaj klip, vidim ovaj priznaje nešto, baba kuka..rekoh sta ce to na sportu, pusti rat u pm

Jebote za 100 evri u zurnalu mozes da obracunas sa celokupnom yumetal partiznaskom ekipom. Mada manje ljudi cita zurnal nego yumetal.

ja sam dok sam isao u srednju svakog dana kupovao zurnal, svi citali, cesto se desavalo da nam profesori zaplene, bio nekad korektan list

ovo danas je uzas sta se pise

s druge strane odgledah samo desetak minuta najnoviju Pantarinu dominaciju, moram to dovrsiti cim pre

mene opet banovali sa RSB, nisam odoleo da im jebem mile majke

treba mi neki anger management, ne može ono da se čita na miru ni iz zajebancije

Registruj se ponovo uz neki VPN dodatak. Sve to treba hraniti govnima dok im njuške ne poplave.

Skoro pa mi zao Mirkovica.

nisam gledao Majore, bio sam ti u kraju

vidim krompirici

dakle, stanje redovno

Redovno. Okupaciono. Bez uzrujavanja dok ne nauljimo giljotinu.

Generalno sve istina, ali Kosovic e u klubu u vreme kadie bio Kiza trener...i te 'anomalie' koe e opisao Pantic e ponavljao iz sezone u sezonu ...i sadie on nasao javno da ga stavlja na stub srama, na klupskoi televizii, a o odgovrnosti u klubu nidje ni reci...tezak cirkus, malo manji od Formule 1

šugavi partizan ne može da pobedi napredak

rasulo u humskoj, igrači umorni, batica zaćutao, a dočekujete neke ruske zajebante :haha:

Šurjak i Buljan opet na Poljudu.

Edited by vudun

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.