Jump to content

Jelen super liga


Јарослав

Recommended Posts

Још помињу оног намученог Радивојевића из Лучана, па јел нас неко зајебава? Надам се да је све ово дизање цена тих половњака...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma dizanje kurca.. ako se po jutru dan poznaje sledi jos jedna susna sezona. Ali dobro, objektivno gledano sa takvim dugovima i nemanjem ni za platu nekim krajnje prosecnim igracima, sta bolje i da ocekujemo.. jedino sto nas moze spasiti je da neko od tih sto dolaze za dz ispadne polu-pristojan (za nase standarde) igrac, kao sto npr. kadua oni slepci dobijaju za dzabe. Ali ipak mislim da je daleko pametnije dati klincima sansu, pa sta bude.. svejedno je da li cemo biti drugi ili deseti, bolje je dugorocno planirati kada vec imamo slabe izglede za sledecu sezonu ako volsebno ne uleti neki kes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Још помињу оног намученог Радивојевића из Лучана, па јел нас неко зајебава? Надам се да је све ово дизање цена тих половњака...

 

Кажу, завршен посао.

 

Кад смо код Ракића.

 

Rakić za SPORTAL.RS: Želim u Partizan, ali...

Potraga za napadačem u Partizanu ovoga leta će biti više nego zanimljiva. Situacija sa Princom Tejgom je neizvesna, veće su šanse u ovom trenutku da napusti Humsku nego da ostane, a ko će predvoditi napad u pohodu na Ligu šampiona još uvek nije poznato. U moru fudbalera koji se pominju isplivalo je ime Đorđa Rakića, špica Minhena 1860. Nekadašnji centarfor OFK Beograda, koji je za „romantičare" postigao 17 pogodaka na 40 mečeva, ima nespornu želju da dođe u redove srpskog šampiona, ali kako i sam u razgovoru za SPORTAL.RS ističe, ne pita se samo on.

 

- Čuo sam nešto vezano za Partizan, ali znate kako. Za sada ništa nije konkretno, videćemo šta će se dešavati. Postoje najave da ću promeniti sredinu, ali još uvek su vrata Minhena 1860 zatvorena. Imam ugovor sa njima.

 

O tome koliko želi da obuče crno-beli dres možda najbolje svedoče sledeće reči Rakića.

 

- Lično ja bih voleo da dođem u Humsku. Partizanovac sam od glave do pete. Imam mnogo prijatelja u ovom klubu. Ipak, sa Nemcima se nikad ne zna. Mogu da me puste, a opet sa druge strane i da odbiju da me prodaju.Od kako je Miki Stević napustio klub sve je neizvesno. Moja želja nije sporna, međutim, pitaju se „lavovi".

 

On nije propustio priliku da isprati poslednji meč Partizana u Humskoj ove sezone.

 

 

- Meču protiv Čukaričkog sam prisustvovao kao navijač crno-belih i kako bih pružio podršku prijateljima da osvoje duplu krunu, koju su igrama zaslužili. Radujem se svakom uspehu Partizana, i nadam se da ću i ja jednom imati priliku da igram u dresu najboljeg tima u Srbiji - zaključio je Rakić.

Share this post


Link to post
Share on other sites

O majku im jebem, o majku im glupu jebem!

O jebo im bog mater glupu!

Pa jesu glupi, pička im mater'na blesava!

Skinimo ih sa funkcija u pičku mater'nu!

Niko nek ne upravlja, jebem ti sunce krvavo!

O jebem ti krvavu ljudi majku

Pa kakve mi budale imamo

Pa to nema nigdje na svijetu!

  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.telegraf.rs/sport/758482-sa-pintu-za-pravljenje-cuda-morate-da-imate-uslove

 

Trenera “crveno-belih” novinari su pitali da li je upoznat sa kvalitetima pridošlice Đorđa Rakića.

- Nije pravi trenutak da o tome govorim. Ne znam nijednog od dvojice igrača koji nam dolaze. Nadam se da su dobri – rekao je Sa Pintu.

 

Majko rodjena.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja se ne sećam da sam negde video da se dovode igrači bez trenerovog znanja. Svuda ima prodaja sa kojima se trener ne slaže, ali dovođenje igrača koje trener nije tražio je nešto potpuno novo u svetu fudbala.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...