Jump to content

Jelen super liga


Јарослав

Recommended Posts

Vi nemojte da se javljate o sudjenju makar :haha: Ali ova govna se MORAJU pod HITNO najuriti, moramo biti prekomandovani u neku beton ligu, krenuti iz pocetka, nema ovo nikakvog smisla. Sa jedne strane se dovode teski balvani a teraju talentovana deca, sa druge strane se dovode krsevi od trenera i pravi se neki bolestan pritisak da Zvezda MORA biti prva. Samim tim i ovo malo fudbala ti debili sto ih dovedu znaju, zaborave kada se svaki tim protiv nas zabunkerise a oni jadni i ovako ne znaju da daju gol a u glavi im je sve vreme ocekivanje 50% fudbalske javnosti da je to ZVEZDA i da MORAJU da se daju golovi, da mora da se bude prvi, itd. I onda, kao dodatna so na ranu krenu sa ovim gorim-od-Toletovih pokusaja pritisaka na sudije i gluposti, da nas samo jos dodatno nerviraju. Pa jebote, da samo dovedemo svu talentovanu decu koju smo najurili iz kluba bili bi opusteno prvi u ovoj nasoj ligi, ali naravno, da je pritom situacija u klubu makar iole normalna. Dakle, nema, beton liga, start iz pocetka, kompletno nova uprava, i jebeno smanjivanje ocekivanja.. ja bih radije da 3 sezone izduvamo ako treba, i napravimo ponovo onu pravu Zvezdu nego da se ovo mucenje nastavlja, a groblje to obilato koristi da stigne ono sto je nekada delovalo kao nedostizna prednost u titulama -.-

Edited by Salvation

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja bio s kolegom na zapadu

nikad lošiju Zvezdu nisam video

sredina ne postoji, u napadu onaj nesrećnik Jović

left bekač pravi naslednik Anđelkovića, nijedan centaršut nije potrefio

 

igrač sa brojem 15 otkrovenje, zapamtio sam minut u kojem je glumio igrača, napraviću gif

 

momenat utakmice - Mbođ greši, lik iza mene viče: "marš u Mađarsku"

 

 

uprava završila svoje, Peđa poveio "uprava napolje"

to je kraj

Share this post


Link to post
Share on other sites

igrač sa brojem 15 otkrovenje, zapamtio sam minut u kojem je glumio igrača, napraviću gif

 

Misliš kada je onaj Matos pokušao rabonu. Crkao sam od smeha na ono.

 

@Salvation

Ja sam zvezdaš, ako si mislio na mene i moj komentar o suđenju.

A što se tiče te dece koja su oterana iz kluba, sada bi verovatno igrali po Kini i i Azerbejdžanu da su ostala u Zvezdi.

Zvezdu u red može da dovede samo neki peščani crnac što bi Lemi rekao.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Skull - mislio sam na Vuduna, ali nebitno. I nasi klinci su npr. pola Cukarickog i recimo taj isti Ozegovic koji je juce oducio od fudbala neke mnogo ozbiljnije igrace od ove JSL boranije, pa makar i ti isti imali najgoru utakmicu zivota. Da ne pricam neki drugi sto odose po svetu (NE Kini, ti za Kinu su ovi koji su uzimali mesto ovima koji su najureni).. ali ni to nije sad najbitnije. Najbitnije je da je ovo najveca sramota koju je Zvezda u istoriji dozivljavala i da je stvarno neophodno nesto pod odma' iz korena menjati. Evo, cak se i Kuruz smorio, o cemu pricamo :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

iznenadio me sever, nisam očekivao to

 

sredina bukvalno ne postoji

 

da

još jedna sjajna scena

izlaze neki likovi iz tunela pre početka

ceo stadion zviždi

a ovi sa atletske odoše na zapad, neki gosti

 

hahhaahahahahahaa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Срамота. Игра мање-више то јесте ужасно, нема збора, али ово суђење и све остало.

Надам се да Терза одлази што брже. Од пенала до краја меча нисам ни гледао, читао сам новине. Паркера ће неко убити на улици на крају.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Parker, ovu misteriju neko mora kad tad da resi. Kako je ovaj covek uopste i dalje u klubu. To kako je u prvom timu i starter, ja imam par teorija. Njegovi pajtosi iz Gvinije Bisao ili Trinidada i TObaga ili iz koje god picke materine da je dosao, kidnapovali su siru i uzu rodbinu Terzica, Bozovica, Tonceva i ostalih. I ovi i dalje nisu zeleli da mu daju da igra, ali onda su pajtosi poceli da salju deo po deo tela rodjaka, da vide da se ne sale. Ali ovi ni tada nisu hteli jer su videli da je bolje da im rodbina ostane bez prstiju i udova nego da ga puste na teren, ali onda su ovi pretili da ce poceti da sodomiziraju muski deo rodbine, pa da ne pukne bruka, Parkera su staviliu prvi tim. Mislim da je objasnjenje realno, jer ja nekako ne vidim da ni zdrav ni bolesan fudbalski mozak moze racunati na onog idiota.

 

:haha: :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hahaha. Pa jebote, i ona namestaljka u prvom kolu je mogla da prodje da neko nije odlucio da batica mora da postigne ne jedan, nego DVA gola. Do tada je jos to i moglo da se zataska, ali Parker koji zamalo postize het-trik je sasvim dovoljan krunski dokaz o sumnjivim radnjama :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...