Jump to content

Jelen super liga


Јарослав

Recommended Posts

Ne mogu jbg, ne mogu ti to objasniti. Ne lozi me reprezentacija. Jebe mi se sta god da urade. Jos sam i ogorcen na mnoge stvari, pa sve to povecava nezainteresovanost.

 

FSS nije pokrao? haha dobro, nije.

 

Danas listam Sport iz 1991. i neki funkicioner FK Pristine se prezivao Dutina. Proneverio neku lovu, pa kidnuo tj. niko nije znao gde je. Bio naslov: Dutina lopove. Mislio sam da uslikam, pa podelim, ali otisak je krs, kamera krsh, pa sam odustao.

 

Hahahahaha, koliko vidjeh to je neki Dragan Dutina. Ako uspiješ, uslikaj i postavi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

meni uopste nije sporno sto je Radonja igrao na SP...uvek bih ga ubacio, solidan igracic, brz, ume da prodje po strani, solidan sut...ali sve me ovo podseca na Pericu i SP 98, isto tako je upao kao Radonja, znaci da se stvari nisu nista promenile u savezu a i jos ko zna koliko pre toga tako idu stvari.

Savez je kriminalna organizacija, ali realno sto kaze lemmy boli me kurac za njih, ne interesuju me, volim igrace..isto kao npr u Zvezdi, jebe mi se ko je u Upravi, volim one ljude dole koji ginu u rupi pa ko god da su.

Share this post


Link to post
Share on other sites

jel beše ovde neko pričao da je Abubakar zvao frizera da prvo proveri jel šiša i crnce? :haha:

 

kad smo već kod reprezentacija, eto ćale jedino kad je reprezentacija prati i unese se, čak ume malo nekontrolisano da proslavi (naravno kad je basket u pitanju, u fudbalu nema šta da se proslavlja otkad je Piksi dao 2 gola Zubizareti)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lemi, jel bilo vredjanja na nacionalnoj osnovi tokom utakmice?

Po onome sto sam citao, mnogo je vise bilo incidenata u Hrvatskoj nego u Srbiji. Bilo par pokusaja da Seseljevi preuzmu tribine, ali bili odjebani.

 

Ti si iz Osijeka? Ili bese Knin?

Mnogo me nalozilo da ispratim taj period raspada i kako je sve to uticalo na sport?

 

Kadnije cu da odgovorim opsirnije.

Share this post


Link to post
Share on other sites

E jebiga, ne secam se, bio sam 7 godina. Pogledah sada, ta utakmica koje se secam i gde je pala petarda je bila pocetkom 1990. Maksimir je bio koji mesec nakon toga, vec su pocele zesce tenzije, ali ne verujem da je bilo nesto tog tipa, secao bi se sigurno posto moj cale to ne bi istrpeo i kenjao bi im nesto pa bi mi ostalo urezano u secanje. :haha:

 

Ja sam iz Belog Manastira, u Baranji, to ti je blizu Osijeka i Vukovara...tokom rata smo bili Slavonija, Baranja i Zapadni Srem, deo Krajine najblizi Srbiji.

 

Pa naravno da je bilo vise incidenata, cim su poceli da deluju kojekakvi maspok pokreti u 70-ima i separatisticke tendencije u 80-ima, mora se odraziti i na tribinu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

pij jebem mu mater, kad stanem i porazmislim kojeg sam fuzbalera Partizana bas onako 'mrzeo' dodjem do toga da je to ipak jebeni Kezman, prepodobni otac Mateja. Dobar igrac, pravi golgeter ali odvratna faca jbg. Od Kezmana jedino gotivim oca mu Zlatka.

 

 

I ja od Milojevica, Gorana. ;)

Zlatko Kezman, brka, kao matorac cuda cinio u Zemunu. Bas danas sam citao kako nas je ojadio na penale posle 2-2. Dobar golman bio.

 

Pa kakve to veze ima? Jebote navijas za uspeh svoje zemlje, a ne ljude koji vode saveze. Ni ja se ne lozim kao pre, ni blizu, ali navijam za nase, radujem se uspesima i to je to. Koga brate briga u toj situaciji ko sta krade, ako cemo to gledati onda trebamo prema svemu biti indiferentni ili mrzeti.

 

Ne mogu da navijam kad mi je nesto odbojno, vise lose nego dobro. Izgubio sam svako interesovanje za reprezentativni sport. Cak me vise toliko ne loze ni svetska i evropska prvenstva.

 

To sve sigurno nije ni blizu onoga sto su radile i jos uvek rade uprave Zvezde i Partizana u prethodnih 25 godina, pa se svejedno lozis na Partizan. Ajde nemoj da kakis.

 

Devedesetih nije bilo toliko menadzera kao danas, ranije da i ne govorimo, a vrata za izlazak napolje bilo je igranje za reprezentaciju. Zamisli koliko je kojekakvih preko reprezentacije odlazilo preko i koliko se tu mesetarilo. To se i danas radi, cisto da se nabije cena, a kolac se deli na ko zna koliko delova.

 

Abubakar Oumaru

 

U džamiji se molim za Partizan!

 

Kamerunu su me zvali Boban, po hrvatskom fudbaleru Zvonimiru Bobanu. Jednom prilikom, mi lokalci smo kupili dresove reprezentacije Hrvatske, a ja sam imao broj 10, koji je nosio Boban, i tako je ostalo i dan-danas. Nisam upoznao Zvonimira, ali bih voleo.

 

 

http://www.alo.rs/sp...izan/26838/vest

 

I na istagramu se potpisuje abuboban ili tako nesto. Znam da ima Bobana u imenu.

Razumem ga.

Share this post


Link to post
Share on other sites

jedan dedaujka moj je bio fotograf tamo 90ih po utakmicama, kod mene je nekako završio jedan mali deo slika, valjda je u pitanju je bila prijateljska sa Nigerijom pred SP '98

kad se vratim dole pokušaću da nađem te slike i skeniram, nadam se da ovi moji bezobzirnici nisu to zakopali negde, pošto su jedno vreme bile polepljene po mojoj sobi kad sam bio klinac

 

držao sam mu sliku kako drži kup s onom afro frizurom u sobi godinama

Predrag+Mijatovic+i+kup+1992.jpg

na ovo sam mislio :D

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kacio sam nego nije sljakalo. I to u dresu Radnickog.

 

Mijat je imao dogovor sa Hajdukom. Uzeo je i deo novca unaped. Onda je tadasnji kapiten Hajduka u novinama izjavio kako im ne treba neki Mijatovic. Mijat proveravao da li je to zaista izjavio i onda vratio pare (izjavio - srecom, nisam ih potrosio) i presao kod nas.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...